Mi a zene címe ami a Bazi nagy görög lagzi 2 trailerjébe megy?
Kapcsolódó kérdések:
A nem ismert alatt azt értem, hogy olyanok érdekelnének,akik nem szerepelnek a médiában, nincs lemezük, stb és nem igazán ismertek emiatt.
-Hogyha itt vagy nálam ünnep az hétnek minden napja, Sose lenne másnap, mindig csak vasárnap ha te itt lennél. Adia, dia dia dom így mondják a görögök, hogy ünnep van ma.
Tehát az lenne a kérdésem hogy pontosan hogyan lehet úgy játszani szintetizátorokon ahogy a lagziban hogy még háttérzene is megy, meg pontosan akkor indul ahogy lenyomja a billentyűt meg hogy szinte csak 2 ujjal üti és profin megy még is minden. Annyira egyszerűnek...
Szóval az érdekelne, hogy olvastam egyszer azt, hogy egy Római Katolikus egyházi esküvőnél, ha meghívják az eskető papot is a lakodalomba, akkor a pap általában csak a vacsora befejezéséig van jelen, a tánc és a buli kezdetével, szépen hazamegy (érthető okokból). Az...
Én fogok egy lagzin kihangosítani, élő zene nem lesz, tehát csak nekem kell gépen kapcsolgatni megy ilyenek.. Milyen zenéket vigyek, milyen albumokat töltsek le?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!