Varg Vikernesről mi a véleményetek?
Ambivalens érzelmeim vannak őt illetően, mert egyrészt a Burzumot nagyon szeretem, és ezért a munkásságáért én tisztelem is, viszont egyrészt megölte Euronymoust (és nekem senki ne mondja, hogy jaaj izé, önvédelem, mert tizenvalahányszor leszúrta, és az már nem önvédelem, az az önvédelem, hogy egyszer fejbevágod, vagy megszúrod, és szaladsz!!), és én igaz, hogy nem csípem Euronymoust se (körbefotózta Dead szétlőtt hulláját!!!), azért egy brutális gyilkosságot csak úgy nem lehet elkövetni. Másrészt gyújtogatott, és az ördögimádástól, és a kereszténység gyűlöletétől egy teljesen független műfajt örökre megbélyegzett sztereotípiákkal. Én amúgy elfogadom még keresztényként is, ha vki nem rajong az egyházért, és tiszteletben is tartom, de nem tartom elfogadhatónak más vallások kegyeleti helyének meggyalázását (ez persze a pogány vallásokra is vonatkozik). Vikernes übermensch tudatáról ne is beszéljük, meg arról, hogy még örült is kb az ítéletnek, és egy ilyen kattant csávó jelenleg SZABADLÁBON VAN!!
Összegezve: emberileg borzasztó ellenszenves, és megvetek sokmindent, amit elkövetett, a zenéjét viszont szeretem, és tisztelem is ezért.
Miért baj egyeseknek, hogy Varg szabadlábon van?
Egy erdőben él a családjával miközben természetközeli életet él, a gyerekeit túlélésre és természet ismeretére neveli, és próbál távol maradni a családjával együtt a modern társadalom dekadens mocskától. Ezzel mi a probléma?
Az őt elítélő magukat nagyon normálisnak tartó szemetek mind jóval visszataszítóbb alakok mint ő akik mind részesei annak a mocsoknak amire próbálja Varg felhívni a figyelmet a netes felvételein, hogy távol kéne maradni tőle.
11-es vagyok
itt többen is írták, hogy jaaaj izé, a társadalom mocskától távol marad, stb. kérdem én, ha videóbloggerkedik, akkor hogyan?
és már nem azért, de egy olyan ember aki egy másikat brutálisan megölt, és templomokat gyújtogatott, nem túl biztató, hogy szabadlábon van.
#11-es. Milyen ördögimádásról beszélsz? Varg soha nem volt sátánista, mi több, elítéli a sátánizmust, olvass egy kicsit a blogján! Ősi pogány vallásokból alkotta meg a saját ideológiáját, amiben az odinizmus játszott nagyon nagy szerepet. A black metal meg sajnos nem miatta lett megbélyegezve, ebben a műfajban a zenekarok nagy többsége sátánista, ördögimádásra buzdít, pl Bathory, Gorgoroth.
Egyébként a blogján ha jól emlékszem azt is írja, hogy bánja, hogy így ölte meg Euronymust, szerinte is elég lett volna egy szúrás. Szerinted amúgy egy Euronymushoz hasonló beteg ember hogyan ölte volna meg Vargot? Mert megölte volna, és nem hiszem, hogy sokkal kíméletesebb módszerekkel.
én euronymoust is egy gyökérnek tartom, de na, most nem ölhetünk meg mindenkit, aki nem tetszik nekünk. egy dokumentumfilmben láttam, amiből kiderült, hogy vikernes meg euronymous sátánistákkal (de nem az a "leszarlakhanembántaszkiröhögömakereszténységetasdhihihi" jellegűekkel, hanem az ördögimádó, templomgyújtogató fajtákkal) haverkodtak, és utána meg gyújtogattak is...
amúgy most néztem meg pár videóját pl. a tradícionális feleségről... hát a &@#Đ$ anyját ennek az embernek!!!! úristen... már nem csak nem csipázom ezt az embert, de kezdek undorodni is tőle... pedig be akartam szerezni egy burzumos felsőt, mert nagyon szeretem, de áhh.... ekkora suttyó, szexista alakot.... uramatyám. 2D-snek látja az embereket a nemük alapján beosztva. és komolyan SZABADLÁBON VAN MÉG???
Lehet, hogy keményen fejeztem ki magamat korábban.
Euronymus halálosan megfenyegette Vargot, és két egymással ellenséges szociopata csapott össze, Varg győzött.
Nem szabadlábon van, hanem letöltötte a büntetését, az két külön dolog. Semmi problémát nem okoz.
Nácinak se nevezném. Kiáll az ősi európai értékekért, mások meg a liberalizmusért vagy a kereszténységért állnak ki.
Amióta kijött a börtönből semmi probléma nincs vele. Szerintem tanult a hibáiból.
A zenéje meg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!