Milyen nehéz, vagy miket kell figyelembe venni ahhoz hogy az alábbi szaxofon kottát át lehessen írni gitár tabulatúrára?
Máshogy fogalmazva: melyik hang milyen hangnak felel meg a gitáron?
vagy egy az egyben ugyanaz lenne?
Gitárkottát sem tudok ám olvasni, csak tabot, viszont ha valamit tudnátok segíteni hogy melyik hang melyik (ABC-s hangban), vagy csak egyet amihez lehet viszonyítani a többit, akkor lehet át tudom írni én is tabra.
Köszi, de akkor hogy világos legyen:
Ami ott C, az a gitáron Eb, azaz mindent feljebb kell tolnom 3 félhanggal? Egyébként itt melyik oktávban van a cucc? Úgy értem egyvonalas, vagy kisoktáv, vagy tudom is én :D
Egyébként nemrég kezdtem csak zanélni, konkrétan két hónap múlva lesz egy éve, úgyhogy még béna vagyok kicsit. xD
Szóval akkor ilyen szájbarágós segítséget is kaphatok ahonnan már könnyebb elindulni? :D
Az miatt is kellene, mert szerintem valahol csak rossz az értelmezésem, mivel a tabon rögtön egy felső pótvonalon lévő hang van, amit én ugye legkönnyebben az 'e' húron tudnék lefogni, ha még ezt feljebb is tolom 3 félhanggal, akkor már még magasabb lesz a hang, és a szaxofon egyáltalán nem olyan magasan szól, én mélyebbnek hallom úgy az egészet, de lehet hogy most tévedek, szóval ezért kellene egy kicsit konkrétabb segítség, bocsi hogy ilyen béna vagyok :D
oké, akkor megpróbálok ezzel kezdeni valamit, köszönöm :D
már csak az M13 meg M6+1-et nem értem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!