Szerintetek miről szól ez a dal?
Figyelt kérdés
Hamilton Leithauser + Rostam - In a blackout című dal miről szól szerintetek? A dalszöveget értem csak a mélyebb jelentésére lennék kíváncsi2019. febr. 9. 18:25
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem arról szól, hogy az énekesnek régen voltak barátai/szerelmei, de már nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Miröl szól a Led Zeppelin Stairway to Heaven cimü dala?
Néztem már fordítást, de nem értem a dal mondanivalóját :(
Most akkor tulajdonképpen miröl is szol Pink Floyd Comfortably numb c. száma?
Csak mert ezt találtam és azota nem birok nem erre gondolni: Don't think too much into this song. Roger Waters said in an interview about the song, "I think it's funny how everyone thinks so much about 'comfortably numb'. It was actually all written about a time...
Valaki elmagyarázná nekem hogy míről szól a AkkezdetPhiai Benedekelek című száma?
Nem értem a szövegét, egyébként 16 éves fiú vagyok
Miröl szól a Mylene Farmer/Sting-Stolen car cimű dal klippje?
Mi volna a mondani valója?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!