Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A K-Poppos fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?
Én személy szerint jobban kijövök egy olyan fiúval aki szereti vagy hallgatja a Kpop-ot és nem fújolja őket.
2020. nov. 21. 12:07
Én is csak azt tudom írni mint az első, nekem szimpibbek és nem olyan rasszisták mint akik ilyen mulatóst nyomnak 0-24ben. Szerintem nyitottabbak és jófejek:)
2020. nov. 21. 12:13
Kettes. Elég érdekes, hogy ilyen véleménnyel vagy a mulatóst hallgató emberek többségéről mert rasszisták szerinted... És közben meg ezt írod. Egy kicsit ellentmondásos, nem gondolod?
2020. nov. 21. 12:26
Hármas. Nekem semmi problémám nincs velük egy bizonyos szintig full oke. De néha eléggé túltolják, illetve -lehet csak mert én élek ilyen helyen- többször láttam hogy fizikailag bántalmazták azokat akik mondjuk kpopot hallgattak.
2020. nov. 21. 12:30
5/45 anonim válasza:
,,A K-Poppos fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?"
Eléggé😂
2020. nov. 21. 12:52
Én is hallgatok k-poppot, de nem olyan túl sokat. Szóval még örülnék is, hogy kicsit egyezik az ízlésünk.
2020. nov. 21. 13:19
7/45 anonim válasza:
Igazából bármilyen téren (legyen barátság, kapcsolat) szívesebben ismerkedem olyanokkal, akik nyitottak más kultúrákra, stílusokra:D
2020. nov. 21. 15:14
Semmenyire. Ezt nem úgy értem, hogy hidegen hagynak, meg hogy ez kizáró ok. Mert nem az. Csupán annyi, hogy alapjában véve nem tenné a fiút szimpatikussá, vagy épp unszimpatikussá. Én nem szeretem a k-popot - de nem is ócsárolom. És csupán a zenei ízlés alapján nem ítélek el senkit, és nem is kizáró ok (kivéve az előbb már említett mulatós zenéket... Aki az ilyet szereti, azzal tuti nem jönnék ki). Ha tetszik (mind külsőre, mind belsőre) akkor onnantól kezdve hidegen hagy, mit hallgat az illető.
2020. nov. 21. 21:14
Olyanok mint valami rossz melegek🤮ezek nem férfiak🤮
2020. nov. 21. 22:47
Én nagyon nem szeretem a kpopot vagy a popot, viszont valakinek ez az ízlése, semmi baj nincs ezzel, kulönbözőek vagyunk, ettől színes a világ! Azt meg kifejezetten primitívnek tartom, mikor valaki elkezd fröcsögni, hogy a BTC tagjai biztos bzik, kislányok, sminkelnek stb... Egyszerűen ez egy ilyen kultúra. Nem tudom miért kell annyira megrekedt sznobnak lenni, hogy 2020-ban már ne tudd felfogni, hogy a világon nem csak a magyar kultúra létezik. Na mindjegy, eléggé eltértem az alapkérdéstől :DDDD
Viszont azt gondolom, az a világ amiben én mozgok annyira másik univerzumban van, mint ez a kpop, pop, rap, rock mainstream zene dolog, hogy nem valószínű, hogy bármikor is olyan barátom lesz, aki kpopot hallgat. :))))
2020. nov. 22. 01:29
Kapcsolódó kérdések: