Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha egy fiúnak piercing-je van? Vagy mit gondoltok erről? Kort is.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 15:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

13/L

2016. ápr. 2. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát annyira nem... Max a nyelv piercing.

Nagy véleményem nincs róla. Ha jól áll a srácnak akkor nincs vele bajom.

13/l

2016. ápr. 2. 15:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy hol meg milyen és főleg hogy mennyi. De összességében jobb ha semmilyen nincs. De 1-2 még tolerálható. 18l
2016. ápr. 2. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy hol, milyen, mennyi, mekkora. Az biztos hogy fura lenne megszokni :D 16/L
2016. ápr. 2. 15:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Az egyik szerintem nagyon helyes fiunak a varosombol septum piercingje van. Neki nagyon jol all,illik az arcahoz.

Ha jol all neki,engem nem zavar. Nekem is van 2.

2016. ápr. 2. 15:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Randiztam egy pasival, neki az ajka alatt volt egy kisebb méretű piercing. Istenien állt neki, imádtam. :D 16/L
2016. ápr. 2. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:
hol, milyen, mekkora?
2016. ápr. 2. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem nagyon taszítana. 15/L
2016. ápr. 2. 16:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a piercingek.Persze csak,ha jól áll az illetőnek,és elfogadható a mennyiség.
2016. ápr. 2. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar. Sőt, nekem nagyon tetszik^^ 14/L
2016. ápr. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Titeket zavar az ajak piercing?

18 éves vagyok és két éve van ajak piercingem. Most kezdem azt érezni,h nem illik hozzám,de mégis nehezemre esik megválni tőle. Már kaptam visszajelzést fiúktól is,h nem tetszik nekik és ez elgondolkodtatott.

Ajak pc-sek! Nincs gond a csókolózással?

Nem zavar se téged, se a párodat?

Nyelvpiercing?

Nagyon szeretnék, csak vannak ellenvetéseim is, nem ez lenne az első, orr, köldök, ajak ezeken már túlvagyok. és nem tudom hogy nem lenne, e tulzas hogy még ott is át vagyok szúrva. Fiuk titeket mennyire zavar, és miben L/19

Orrpiercing-ről vélemény? Fiúk titeket mennyire zavar? Akinek van mik a tapasztalatai?

felmerült mennem hogy valamikor csináltatnék pc-t de nem vagyok benne biztos ugyanis néha extrémebb stílust képviselem a rocker oldalon de a finomabb,nőiesebb oldal sem áll annyira messze tőlem.Tisztában vagyok vele hogy még fiatal vagyok hozzá mert csak 15 vagyok de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!