Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha egy fiúnak piercing-je van? Vagy mit gondoltok erről? Kort is.

válasza:Hát annyira nem... Max a nyelv piercing.
Nagy véleményem nincs róla. Ha jól áll a srácnak akkor nincs vele bajom.
13/l

válasza:

válasza:

válasza:Az egyik szerintem nagyon helyes fiunak a varosombol septum piercingje van. Neki nagyon jol all,illik az arcahoz.
Ha jol all neki,engem nem zavar. Nekem is van 2.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
18 éves vagyok és két éve van ajak piercingem. Most kezdem azt érezni,h nem illik hozzám,de mégis nehezemre esik megválni tőle. Már kaptam visszajelzést fiúktól is,h nem tetszik nekik és ez elgondolkodtatott.
Nem zavar se téged, se a párodat?
Nagyon szeretnék, csak vannak ellenvetéseim is, nem ez lenne az első, orr, köldök, ajak ezeken már túlvagyok. és nem tudom hogy nem lenne, e tulzas hogy még ott is át vagyok szúrva. Fiuk titeket mennyire zavar, és miben L/19
felmerült mennem hogy valamikor csináltatnék pc-t de nem vagyok benne biztos ugyanis néha extrémebb stílust képviselem a rocker oldalon de a finomabb,nőiesebb oldal sem áll annyira messze tőlem.Tisztában vagyok vele hogy még fiatal vagyok hozzá mert csak 15 vagyok de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!