Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ilyen álszentek?
Bocsánat az általánosítás miatt de már nagyon unom
Ha vannak kint egy kérdés arról hogy "csak a páwa b|_|zik jönnek be a lányoknak?", akkor mindig megy az alszentkedés "neeem én neeem!"
Viszont most megtapasztaltam ennek a cáfolását. >:(
Mindenki mast szeret.
Van aki a vekonyat, van aki a koveret
Van aki a magasat, van, aki az alacsonyat
Van aki a szoket, de van olyan is aki a barnat
Es igen, olyan is van aki a normalis sracokat szereti, de akadnak olyanok, akiknek a pawak jonnek be
De nem mindenkinek. Csomo csomo ellenpeldaval talalkozom a valoeletben is ezzel kapcsolatban. te epp kifogtad. Ez van. En sokszor megkapom hogy milyen szep vagyok, es hogy miert nincs baratom, megis ekozben aki tetszik egyaltalan nem talal se csinosnak se szepnek. Az elet viszont ilyen, ezt el kell fogadni
ÉLJEN AZ ONOSZ! és küld el kérlek milyen tapasztalatokat szereztél :D (már ha el akarod mesélni és hallani az én véleményemet)
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!