Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen? Ilyen lehetséges?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy egy lánynak tetszem és ezért távolság tartó és elhiteti velem, hogy nem jövök be neki.. Nem vagyok én ronda gyerek, mert már volt olyan is, hogy idegen lány próbálkozott be nálam.. Szóval az lehetséges, hogy ez a lány megtudta, hogy nekem bejön és ezért direkt kerül, mert mondjuk olyan buta gondolatai támadnak, hogy nem érdemel meg egy olyan srácot (Nem egoizmusból mondtam, csak az érdekel, hogy felmerülhet-e ilyen butaság lányokban??)

2016. jún. 20. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van akkor ha tényleg nem jössz be neki? Én akkor szoktam távolságtartó lenni ilyen esetben, ha az illetővel barátok vagyunk vagy ha nekem nem jön be a másik.

Ha meg bejössz neki akkor is "normális" amit csinál, sajna a nőknek van egy olyan fura szokásuk (nekem is), hogy szeretik húzni azt akinek tudják, hogy tetszenek. :D

2016. jún. 20. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Aha .. És hány évesek vagytok? o.O
2016. jún. 20. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nyugi én is ezt csináltam,de azzal különbséggel hogy a srác megtudta tőlem hogy tetszik nekem ,és ő ezt úgy reagálta le hogy egyet mosolygott ,majd folyamatban konkrétan belebámult a lelkembe a csillogó szemeivel *-*,és ez volt 4 hétig!Szóval én csak ezért voltam vele távolság tartó,mert valamiért tudtam eldönteni hogy most tetszem neki vagy csak őrületbe akart kergetni.

De amúgy igen ,szoktunk ilyet csinálni .Nyugi :D

2016. jún. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!