Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy őrült lányt?
Figyelt kérdés
Aki eljönne velem a temetőbe meg minden ilyen helyre, nem venné zokon, ha a sapkát amit adok neki, azt egy vad mókusból csináltam meg ilyenek *.*. A mentális betegséggel rendelkező lányokat, hogyan lehet felismerni?? Pszichológián ismerkedtem, de elzavartak XD.. Mármint az ott dolgozók XD.. Tudom van még egy csomó hely, de gondoltam lehet van valami ismertetőjegyük :D.. Szóval őrült lányok/nők hogyan lehet titeket felismerni??
UI:
Gyakoris zagyva nem érdekel!! Élőben ismerkednék csak!! Szóval ne írjatok!!
Szóval a következő helyek kilőve ezeken kívül mondjatok helyeket!.. Gyakori kérdések, Börtön; Pszichológia; Fegyház (börtön szinonima) Bolondok háza és a fagyi árus, nem tudom miért, de nem csípem őket.. Nem szimpi a cukruk, amit ingyen is szoktak adni :D
Eléggé hülyén írtam, szóval a kérdés, milyen helyeken keresem az ilyen lányokat és hogyan ismerjem fel őket :D, persze a nyálfolyáson kívül :D
Anya ,segíts nekem :'( .Humm...De tudom ,hogy hol! Vihar sziget! Dicaprio majd körbevezet! Az nem frusztráló szempont,ha a nőszemélyek sorozatgyilkosok esetleg? De gondolom egyenlít ,hogy zizzentek,szóval nem baj aaz. :3 Az ismerkedés során pedig majd elválik ,hogy szeretik a temető nyújtotta kellemes légkört. A mókus sapival nem lesz gond. Minden nő odavan a szőrme kabátért ..és sapkáért xDD :)
2016. jún. 20. 22:52
3/22 A kérdező kommentje:
#2-es én is ezt mondom :D, nem értem a nőket :D.. Komolyan ki nem szereti ezt? :D FAs*a, amúgy ha sorozatgyilkos lenne, akkor még jobban imádnám, de mindegy :D.. És 1-es miért?? Miért zárjanak be engem??
2016. jún. 20. 22:59
4/22 anonim válasza:
Kérj meg egy random embert, hogy az alapján, amit leírtál, mondjon rólad őszinte véleményt. Ugyanezt fogja mondani. Beteg vagy.
2016. jún. 20. 23:00
5/22 eznemlényeges válasza:
De jó lenne egy ilyen haver, az össze haverom fél elhagyatott helyekre éjszaka menni. Ja és igen, beteg vagy, ahogy én is és még sok másik ember is, de ez is csak egy plusz pozitív tulajdonság, a többieket meg megkínozzuk s a véleményüket megszüntetjük.
2016. jún. 20. 23:08
6/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van benne valami, de hát ez van, nem mindenki lehet tökéletes :D.. És ez csak a felszín, ha most ez gondolod, akkor jobb is, hogy nem írtam le mindent :D
2016. jún. 20. 23:08
7/22 eznemlényeges válasza:
Egyébként hogy vadásztad le azt a mókust?
2016. jún. 20. 23:23
8/22 A kérdező kommentje:
Mókust? Lehet ölni könnyen :D XD. Amúgy apámmal szoktunk vadászni, de nem embert! Nah és ott nemrég lelőttem egyet és gondolom, akkor majd lesz több is :).. De nem értem ez miért nem jó? Most inkább facebookozzak és legyek valami homár, minthogy lelőjek egy állatot, és ajándékot csináljak belőle :D.. Kinek mi a normális.. Egy barátom sincs, ez gondolom mindent megmagyaráz XD. Az erdőben sokat szoktam lenni, meg magamban is sokat beszélek, lehet tényleg bolond vagyok :D
2016. jún. 20. 23:28
9/22 anonim válasza:
Én csak azért beszélek magamban,mert néha jól jön egy értelmes ember társasága.Bár amikor az utcán folytatok magammal elmélyült beszélgetést,nem igazán jön le senkinek,hogy értelmes vagyok,de csak mert nincsen mókus szőrméből készült kalapjuk az embereknek,ami értelmet ad a fejükbe.
2016. jún. 21. 01:01
10/22 A kérdező kommentje:
Még itt vagyok ám :3.. A választ várom! :D.. Én nem alszom! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!