Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok lányok?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy nem csak ezek léteznek..
1; Nem túl férfias (aranyos) arc, és gyerekes viselkedés
2; Nem túl férfias (aranyos) arc, és férfias viselkedés
3; Férfias arc és gyerekes viselkedés
4; Férfias arc és férfias viselkedés
Kort írjatok!
2016. jún. 21. 18:46
11/32 anonim válasza:
Ha az 5öst választom, mit tudsz produkálni?
Amúgy vacilálok a 2-es és a 3-as között. Fontos a humor és a játékosság, meg a felszabadultság, de ki is tudjon állni magáért.
13/32 A kérdező kommentje:
Egy szendvicset összedobok 23 perc alatt :3.. De csak neked :).. Hívok bohócokat :3, és felülhetsz az elefántra majd :)
2016. jún. 21. 19:12
14/32 anonim válasza:
Jól hangzik. :)) De én egy oroszlánt akarok meglovagolni.
Amúgy én voltam aki a produkciód után érdeklődött és 18/L vagyok. Látom mindenki oda biggyeszti a korát. Nehogy lemaradjak. Ajaj. :))
15/32 A kérdező kommentje:
A becenevem Lion ;), de csak neked ;)
És 17 vagyok :3
2016. jún. 21. 19:20
16/32 anonim válasza:
Szóval te ileyn vadító vagy? Megszelíditésre vágysz? :))
18/32 A kérdező kommentje:
17-es tégy egy próbát :P.. Ki tudja? :3
2016. jún. 21. 19:36
19/32 anonim válasza:
Én aranyos arcú fiút keresek, férfias vonásokkal, udvarias, férfihez méltó viselkedéssel, akivel tudok gyerekesen hülyülni.:D Hát igen, ezért nem volt még barátom.:D 16/l
20/32 anonim válasza:
Ezt így elég nehéz megmondani, de talán a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!