Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kavarni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kavarni vele?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akivel nagyjából 10 éve ismerjük egymást és az elmúlt 3-4 hónapban nagyon jóban lettünk. Szombaton volt egy buli, ahol órákig csak velem beszélgetett, táncolt. Valami mást éreztem akkor vele kapcsolatban és ez az érzés még most is tart. Nem akarok vele járni, csak jó lett volna, ha valami történik. Nemrég lett vége egy 9 hónapos kapcsolatomnak és most csak arra vágyom, hogy bulizhassak és kavarhassak fiúkkal. Szerintetek mit tegyek, hogy ez sikerüljön? Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? Amúgy 16 éves, teljesen átlagos lány vagyok. Köszi előre is a válaszokat! :)
2016. jún. 26. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Átválozol...:O
2016. jún. 26. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb buliban menj nagyon közel hozzá, táncoljatok, és valószínű lesmárol :p szoktál inni?
2016. jún. 26. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom...Igen, de csak mértékkel. Max 2 vodkanarancs.
2016. jún. 26. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
A fiúknak általában több bátorságuk van nyomulni, ha piát látnak a lány kezében, ezt vettem észre :P
2016. jún. 26. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a kábszerre szavazok.
2016. jún. 26. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egy szarvast vettem észre az úton, de már túl késő volt :/

Fogjatok meg egy fakanalat és rakjátok bele egy lábosba ami tele van vízzel vagy valamivel és kezdejetek körkörös mozdulatokat csinálna :3.. Nah így kell :3

2016. jún. 26. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
na ne...:D :D
2016. jún. 26. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi az?? Szerintem úgy kell :D
2016. jún. 26. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nemrég lett vége egy 9 hónapos kapcsolatomnak és most csak arra vágyom, hogy bulizhassak és kavarhassak fiúkkal. "

Ajj, ez de szánalmas hozzáállás :)

NEm is vagy barátnőnek való. Jó lesz téged a bulikban megdugni meg csókolgatni, aztán a normális lányokkal pedig összejönni, ami nem te vagy :)

Vagy mi nálad a kavarás?

2016. jún. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!