Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dobjunk ki egy fement?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjunk ki egy fement? (Nagyon hosszú! )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ahogy írtam ez a sztori elég hosszú lesz, remélem elolvassátok!

Néhány infó előre: Én 19 vagyok elsős, a lány most érettségizett és egy vidéki városban lakunk.

Szóval, a lányt látásból ismertem korábban, de most márciusban kerültünk közelebbi kapcsolatba egy közös ismerős által. A lány totálisan belém esett, ráadásul nem is nézett ki rosszul, bár tény hogy én közel sem éreztem/érzek sokat iránta. Rendkívül nyomulós volt, amit általában nem szeretek de ez más kérdés. Elhívott hozzájuk, beszélgettünk, a szülei is rendesnek tűntek.

Már kezdtem azt mondani, hogy végre egy rendes lány. Az este folyamán a beszélgetés közben szóba kerültek, hogy-hogynem a jövőbeli tervei. 10 percen(!) keresztül megállás nélkül beszélt arról, hogy ő a saját lábára akar állni, elmegy ügyvédnek, azért hogy neki senki se parancsoljon, karriert akar, nem tűri a nők teljes elnyomását (igen, ebben a sorrendben kötötte át) mert ami most van az szörnyű, a férfi is eltudja látni az úgynevezett női feladatokat, nem akar gyereket, és neki megvan az intelligenciája valamint az akaratereje ahhoz hogy mindezt végigvigye.

Inkább hallgattam ezek után, és másra tereltem a témát. Éjfél körül hazamentem.

A lány nem bírt az "érzéseivel" mondogatta a barátnőinek hogy most megszerez (!) engemet, "élete álmát". Itt már kezdtem viccesen kínos helyzetben érezni magam, de úgy döntöttem hogy rövidre zárom a sztorit.

Én elég konzervatív vagyok ilyen téren úgy láttam, hogy itt az ideje egy kicsit megleckéztetni a saját magát túlértékelő másik nemet is. (Nem nyitnék vitát ezen a téren, de szerintem kb felháborító az a hozzáállás amit produkált. Kezdem azt érezni, hogy az agresszív-állat férfiak adnak táptalajt, a puhányok meg legitimációt az önmagában semmitmondó feminizmusnak.) A barátnői előtt látványosan dobtam "én a hozzád hasonló femen ribikhez bottal sem nyúlnék". Teljesen váratlanul érte, míg ő és a barétnői lefagytak, én angolosan távoztam.

Ezek után jöttek a fb-n a "barátnőitől" az üzeneteket, hogy a hozzám hasonlók miatt vannak nemi erőszakok meg ilyenek. Egy napig szakadtam az üzeneteiken, visszaszólogattam nekik, majd inkább rájuk hagytam mert már komolytalannak éreztem.

Ezután az egyik gimis ismerősöm mondta, hogy a lány korábban hasonló módon dobott fiúkat is (eljátszották a barátnőivel hogy szeretnek egy "nem túl szép fiút" aztán kigúnyolták). Kicsinyes dolog lehet, de legalább a fagyi visszanyalt.

Már vizsgaidőszakban voltam ő meg érettségik között, amikor egyik hétköznap összefutottam a tesco-ban az anyjával. :D Előadta (elég hangosan), hogy az ő lányát ne sértse senki se meg, hangsúlyozta, hogy a lány IQ-ja 140-es (basszus, ezt miért olyan fontos hangsúlyozni?), és nem érti, hogy hogy szerethetett bele egy ilyen bunkó emberbe és rossz hatással vagyok a lánya tanulmányi eredményére. Kérdezte, hogy lefeküdtünk-e, mire nem-el válaszoltam, de őt ezt nem érdekli mert "úgyis kivizsgáltatja"- mondta (!). Hát tegye azt.

Mondtam neki, hogyha papucsot keres a lányának akkor azt azt ne a tejtermékeknél keresse, hanem pár sorral arrébb, a lánya IQ-ját és ego-ját meg váltsa be a másik nem iránti tiszteletre. Örömömet fejeztem ki aziránt is, hogy a lánya nem kíván tovább szaporodni. (Bárcsak lefotózhattam volna itt az arcát.)

Most meg a lány a következőt csinálja: belájkol valamit a fb profilomon, aztán kiveszi. :D Kicsit unalmas.

Egyedül egy picit azt sajnálom, hogy a lány nem jutott be az államira jogon, bár amennyire tudom ahhoz kisebbfajta csoda szükséges és csak félévre szól.

Ez most a helyzet. Az egyik barátom szerint le kellett volna feküdjek vele majd dobjam, a másik szerint meg "át kellett volna neveljem". :D

A probléma az ezekkel, hogy egyrészt nem fekszek le fűvel-fával -konkrétan szűz vagyok és egészen más elképzelésen van egy párkapcsolatról- másrészt a nevelés nem az én feladatom, bár ahogy anyum fogalmazott: "lehet ezzel neveltél a leginkább."

Mit tettetek volna a helyemben? Mit tegyek most? Hogyan látjátok most a szitut? Nyár van, van szabadidő, várom az ötleteiteket.

2016. jún. 27. 11:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Taníts mester :-)
2016. aug. 25. 20:30
 12/14 anonim válasza:

Igen a sztori vicces így kívülről olvasva, viszont nem érzem megalapozottnak a bunkó lerázást a részedről. Nekem is vannak női barátaim, és simán bele szokott férni, hogy 10 percet beszélnek a terveikről, még úgy is, hogy nem szerelmesek belém.

És nálam a barátnői előtti leégetés csak a harmadik lépcső lenne; először halkan utasítanám el, és még ha nem érti is megpróbáltam volna négyszemközt tartani a dolgot.

Ráadásul nekem a lány sem tűnik ennyire ellenszenvesnek a nem akar gyereket részen kívül. Kifejezetten tetszik, hogy dolgozni, és a saját lábára állni akar, meg hogy "megszerezni" akar, vagyis hajlandó dolgozni, és küzdeni a kapcsolatáért, és nem csak a kényelmet követeli. (Bár így másodszor végigolvasva lehet, hogy a "nők elnyomását" én sem hallgattam volna sokáig.)

Ha már a kérdés az, hog én mit tettem volna; én az eredeti beszélgetésen elmondtam volna, hogy nem szeretem a feminizmust, és ha elég értelmesnek tűnik a lány, a vitát is komolyan vettem volna róla. Ennek eredményeképp vagy megváltoznak az elvei, vagy kiderül számomra, hogy nincs értelme egy kapcsolatnak vele, mindkettővel jól jártam volna. És akkor talán az egész utójátékra sem lett volna szükség.

2016. nov. 10. 21:04
 13/14 anonim válasza:
Vannak azóta új fejlemények?
2016. nov. 10. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ha valaki ennyire nagyképű és bunkó, téged a hátad mögött éget azzal hogy "megszerez" miközben másokat is szívatott korábban a "szerelmével" akkor ez a minimum. És az őrült femen lotyó szövegekről majd a barátnőktől jövő üzikről nem is beszéltem.

Semmi nem történt, gondolom elkezdte az egyetemet de nem vagyunk beszélőviszonyban. Hála Istennek!

2016. nov. 12. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!