Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:

176 magas vagyok, barna szem hosszú haj(nem rocker), s nekem nincs gondom senkivel, csak nálam ne legyen nehezebb(74 kg), mármint nincs gond a teltebbekkel, de én szeretem ide-oda pakolászni, s ne ő pakolásszon engem.

A barna és a kék szem.

Szőke, szőkésbarna, barna haj esetleg egyenes fekete haj.

Azért melle nagyobb legyen mint nekem(izmos testalkatom miatt látszik)

Seg-ge nem számít.

De ami fontos, ne egy elkényeztetett p*cs legyen, fontos a külső, de a belső annál inkább.

Nálam csak negatívumok vannak, kikötések nincsenek h mit csináljon. PL. Ne legyen kocka, ne legyen nagyon hisztis, ne legyen örült(gondolok itt fenyegetés, öngyilkosság stb,), ne legyen nagyon flegma, s ne legyen valami léhűtő, ne legyen hülye.

Legnagyobb pozitivum számomra:

Olvasás, sorozatok, sport, főzés(én is tudok főzni fiú létemre)

2016. jún. 28. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
tekintve hogy 17 eves vagyok igy a 15-16 eves korosztaly foleg de a velem egykoru is johet de az idosebb lanyokkal valahogy nem erzem jol magam...kulsore legyen sportos tehat ne legyen kover latszodjn hogy sporttol de nekem aztan annyira mindegy hany kilo ezek utan :D lehetoleg legyen nalam alcsonyabb 175 vagyok sajnos csak :D belsore legyen vicces,mosolygos és ne legyen annyira zarkozott ne kellje konyorogni vele minden szoert :D es lehessen vele beszelgetni tehat ne szakitsa meg a beszelgetest egy smielyeal vagy egy "ok" al :D ha ezek megvannak benne a tobbi csak reszletkerdes :D ez az odeal es ehhez jon a tolerancia tehat a hasonlo is tokeletes tud lenni :) 17/F
2016. jún. 28. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 es vagyok :D ha magadra ismertel nyugodtan irj :D :D
2016. jún. 28. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Alacsony, szőke, kékszemű lány, cuki, cuki hang, kerek popsi, kerek cici -feszes. hopp ez a barátnőm

amúgy szinte bármi

szeretem a teltebb lányokat is :)

18F

2016. jún. 28. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
az okosak
2016. jún. 28. 22:37
 6/6 anonim válasza:
Alacsony,es adjon magára,de ne vakolja magat túlzottan,ne legyen mukorme,es ne legyen onpuszito,gondolok itt a piára,es a cigire,ne zavarja ha vannak dolgaim,amik az egészségem,es a karrierem befutasahoz szükségesek,azaz edzés,meg én szeretek tanulni is,szoval nekem az is elobbrevalo bárkinel,legyen humorérzéke,legyen intelligens,szeresse a kisgyerekeket,es az állatokat.Emellett amik a legfontosabbak,hűséges legyen,tudja mi a szerelem,es ugy fogadjon el ahogy es amilyen vagyok.16-18 ev körüli legyen. 18/F (ha magadraismersz irj privátba)
2016. júl. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!