Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néznek a csajok és amikor oda megyek, hogy flörtöljünk akkor taszítóak és flegmák, miért?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,elég sokszor néznek a csajok és amikor oda megyek nagyon taszítóak és flegmák,igaz eddig volt úgy hogy 1 hét után más csaj kellett de az rég volt,miért csinálják ezt?2016. jún. 28. 19:59
11/38 anonim válasza:
"15 évesen több barátnőm volt mint neked 😂"
Thomas a gőzmozdony?
Esti mesék?
Melyik volt a barátnőd?
Az alapján ahogy viselkedsz nemhogy barátnőd, de talán barátaid sincsenek
12/38 A kérdező kommentje:
Nincs istenkomplexusom,nem erzem magam nagynak,de nem ertem miert kell most szidni
2016. jún. 28. 20:19
13/38 A kérdező kommentje:
Biztos te tudod....
2016. jún. 28. 20:20
14/38 anonim válasza:
Fiacskám, vagy 8 éve járok fel gyk-ra heti 2 órát röhögni.
Messziről látszik mi igaz és mi erőltetett kamu.. Ez pedig az.
15/38 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok....nem muszaj elhinni nekem mindegy
2016. jún. 28. 20:22
16/38 anonim válasza:
"15 évesen több barátnőm volt mint neked 😂" jajj, de nagy itt valaki :D.. Most félek tőled, de gondolom te minden másban xar vagy és 10 év múlva meg majd ugyanezt mondod majd.. "De volt nőm!!"
17/38 A kérdező kommentje:
Lehet szar vagyok ez van,nem is ismersz de szar vagyok rendben
2016. jún. 28. 20:31
18/38 A kérdező kommentje:
Es nem vagyok nagy irtam mar
2016. jún. 28. 20:31
19/38 anonim válasza:
Heyy, srácok.
Én már egy ideje beszélgetek priviben vele.
Abszolút semmi gond nincs a palival, sportol amit rohadtul tisztelek benne.
És jó arc, csak hát elsőre ítélünk..
20/38 A kérdező kommentje:
Vegre koszonom...:/
2016. jún. 28. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!