Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok eddig mlg bem voltak "igazi" barátaim. Az ismerkedéssek vannak problémáim. Elég visszahúzódó vagyok csak annak nyílok meg akinek tetszik a gondolkodásmódja,személyisége. Az a gond hogy ilyen embereket csak az interneten találok és persze hogy a világ másik felén lakik. Sajnos a bulikat nem szeretem nem érzem ott jól magam. És most az is közbe jött hogy külföldre költöztünk. Nemsokára megyünk "haza" és gondoltam jó lenne valakivel ellenni mertcsak úgy ülni már uncsé még ha emberkerülő is vagyok. Most csak egy fiú barátom van aki laza 1000 kilóméterre lakik tőlem. Szóval a fiúkkal jobban elvagyok a lányokkal nem jövök ki túl jól.

Mégis mit kellene tennem? Bocsi ha érthetetlen és ha hibál vannak.

2016. jún. 29. 07:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Merrefelé fogsz lakni Magyarországon?
2016. jún. 29. 08:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen bocsi ezt elfelejtettem írni. Most németországban lakok Riedstadton belül Goddelauban. És Szerbiába megyek nyáron Vajdaságon belül Becsére :/
2016. jún. 29. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia en is Nemetorszagban lakom :) ha gondolod irj, bar igaz hogy en München kozeleben
2016. jún. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!