Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltok arra ha ismerkedtek egy sráccal és azt mondja hogy kérdezz?
Ő kezdeményezett igen neten keresztül..még tali ész ágba sincs:) csak beszélgetünk
De még is mit kérdezzek?
Már pár dolgot tudok róla..
(Nem megy nekem ez a net radi)
Fiú vagyok, volt pár hasonló szitum lányokkal. El is kezdtem kérdezgetni, de ha nagyon egyoldalú volt (mondjuk feltettem 3-4 kérdést, válaszolgatott 1 mondatokkal, és ennyiből állt a beszélgetés), akkor mindig azzal zártam le, hogy "köszönöm szépen az interjút, szia". Néhány ember reménytelen eset, ha kommunikációról van szó. Márpedig tapasztalataim szerint aki neten nem tud beszélgetni, az életben is elég unalmas, szóval sok örömet nem tudna nyújtani a társasága.
Persze ha egyébként szimpatikus, azért próbálj meg beszélgetni, és valamikor majd csak beindul a dolog. Legyél nyitott és őszinte, ez mindig segíti a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!