Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy zavar barátnőm múltja? Ő 18 éves 5 fiúval feküdt le volt előttem hosszabb kapcsolatai voltak, szerethető aranyos lány, de mégis zavar én 17 éves fiú vagyok és ő a 8-dik akivel lefeküdtem
Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 09:14
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Ha mindkét nem helyébe képzelem magam, én egyikőtökkel se kezdenék kapcsolatot.
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Egyetértek az #1-vel. A tiéd miért nem zavar?
4/13 A kérdező kommentje:
Zavar igen, de azokat bánom is nagyon szeretjük egymást de ez valamiért zavar:(
2019. szept. 22. 09:49
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Neki 5, neked 8, akkor még be kell hoznia hármat, akkor lesz egyenlő.
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Bánod a magad 8-át!?
Most úgy hirtelen.
Egy jellemtelen kis egoista ... vagy.
Nagyon elszégyelném a helyedben magam ezután a kérdésed után.
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem egyikötök sem komoly kapcsolat alapanyag😂..
8/13 anonim 

válasza:

válasza:szerintem a választ te is tudod.. elkepzeled a volt pasijaival, es már a tudat is zavat hogy mással volt..
9/13 anonim 

válasza:

válasza:18 éves korban szerintem az 5 is rengeteg, nemhogy még a 8. Ha neked esetleg ő lett volna az első, vagy a második, akkor megérteném. Viszont így... de igen, ahogy a 7-es válaszoló mondta, egyikőtök sem egy komoly kapcsolat alapanyaga. :D
10/13 anonim 

válasza:

válasza:ahha en meg lefeküdtem egy csajjal, bár azzal minden lehetséges pozícióba, de még olyanba is ami nem lehetséges xd
Kapcsolódó kérdések:
Lányok ha egy srácnak helyes, férfias de mégis aranyos arca van szívesebben ültök az arcára?
Nekem ugyanis ez a fétisem, és igazából mindig mondják milyen helyes, cuki pofim van, szép mosolyom stb. Vajon ez előny ebben az esetben is? Tudom h.ez nem ettől függ de nyilván van csaj, aki ilyenkor élvezi ha egy kéjes, helyes, aranyos tekintetet kap mikor ezt végre hajtja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!