Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányok véleménye érdekelne. Titeket ez mennyire zavarna?
Figyelt kérdés
Egy 18 éves fiú vagyok és 10 éves korom óta focizok. A jövőben is ezt szeretném komolyabban csinálni. Sokszor beszélek erről, szinte megállás nélkül, mert imádom csinálni meg ilyenek :D Nem tudom, hogy ez így egy lánynak mennyire lenne zavaró. Mármint nyilván másról is szívesen beszélek, csak ez egy olyan dolog ami fontos nekem.2016. jún. 19. 14:10
1/7 anonim válasza:
Kerress olyan csaj aki foci őrült.
Rengeteg ilyen van. :D
2/7 anonim válasza:
Ez attól függ hogy az illető szeretie a focit. Én pl.nagyon szeretem szóval engem nem zavarna.
3/7 anonim válasza:
Ha lehet veled másról is beszélni,akkor abszolút nem zavaró! Ez alap dolog,hogy meghallgatjuk egymást! Viszont te hogy viszonyulsz ahhoz,ha a lány el kezd neked áradozni az ő sportjáról? Türelmesen meghallgatod,és örülsz vele? Mert ha nem,na akkor van probléma! 16/L
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem zavaro, en ilyen fiuk kozt nottem fel😄 max akkor ha tenyleg csak ez jar a fejedben es mondjuk a baratnodet vagy egyeb dolgokat elhanyagolod miatta. Nekem speciel bejon ha egy srac szereti a sportokat, en is ilyen vagyok szoval Jo egyutt nezni\szurkolni. tegnap is Jo hangulat volt a meccs utan😁😁 16\L
6/7 anonim válasza:
Beszelhet rola nyugodtan, meghallgatom de ha egyfolytaban ezt hajtja megallas nelkul ugy hogy en kussba vagyok o meg a focirol aradozik akkor nem tetszene. Unatkoznek magyon es nem is figyelnek ra.
20/L
7/7 anonim válasza:
Akkor te is viseld el ha egy csaj a saját sportjáról áradozik :DD kompromisszum kell legyen minden kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!