Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nincs barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
Átlagos vagyok és azt mondják, hogy szép is. Amikor megyek az utcán megnéznek a fiúk,szemeznek velem.Boldog lennék , ha lenne vkim, aki nem néz ki rosszul,vicces,normális és jófej.Már sokan próbálkoztak,de én nem éreztem úgy hogy ez több lenne.Hogy találjak barátot?
2016. jún. 20. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet túl nagyok az elvárásaid nem?? :O Amúgy mennyi idős vagy? Mindjárt kapsz egy csomó privátot :), de nem tőlem :P

17F

2016. jún. 20. 11:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi 16,az kimaradt:)
2016. jún. 20. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Baaaaaaazzzzzz xD
2016. jún. 20. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet nagyok az elvárásaid vagy nem látják rajtad hogy esetleg ismerkednél ezért is hagynak ott.. valószínűleg a gondolkodásoddal/viselkedéseddel van a hiba ;)
2016. jún. 20. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"átlagos vagyok" aruld el nekem ki az istennek kell egy átlagos lány? vagy akár átlagos fiu... miert pont te ha pont olyan átlagos vagy mint körülötted mindenki más? sose járnék átlagos lánnyal... legyen különleges... kiemelkedő valamiben... legyen okos legyen vicces vagy bolond legyen bevallalos valami amitol ő lesz és nem kevered össze a többi klonnal... mellesleg ha ilyen átlagos vagy ne keress átlagon felüli srácot... merj ki egyet a tömegből és kész...
2016. jún. 20. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van!
2016. jún. 20. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ötösnek totál igaza van. Ezen kívül hadd osszak meg Veled/Veletek egy történetet, a sajátomat. 17 éves fiú vagyok, 2 évig vízilabdáztam, 3 évig voltam kalapácsvető. Egyrészt ezek miatt, másrészt nem túl aktív fiatal korom miatt nagyobb termetű vagyok, mint az átlag. Barátnőm sosem volt, viszont elég sok lány ismerősöm van akikkel kimondottan "jóban vagyok", a barátaim. Ki tudja, lehet hogy egyszer egyikőjük a barátnőm lesz. Én csak azt tudom mondani, hogy legyél türelmes :)
2016. jún. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!