Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel utaljak itthon ha találkozunk, barátnőim se szeretik. Mar egy párszor szakítottunk es ujra ossze jöttünk. Szakításnak mindig az volt az oka hogy veszekedtunk es volt amikor bunkón viselkedett velem. De tudom hogy biztosan szeret engem es bármit megtenne csak van egy stílusa amit otthonról hozott de próbál rajta változtatni. Itthon mindig felek el mondani hogy vele talalkozok mert látom szuleimen hogy ki vannak akadva es nem tetszik nekik es utana jönnek azok a beszolasok hogy mert találkozok egy ilyen eletelen senkivel akinek nincsenek céljai se....pedig vannak csak nem tudja azonnal megvalósítani őket...túlságosan erdekel mások véleménye es ezért meg nem is mertem el mondani hogy megint egyutt vagyunk, rossz érzés amikor látom másokon hogy ez nekik rosszul esik..mindig meg akarok felelni másoknak es tudom hogy ez rossz. Es barátom most mondta hogy vasárnap ra ér es menjünk el strandra mondtam hogy oke....de közbe barátnőm is mondta hogy menjek el vele valahova es tartsunk csajos estet... Es mindkettőnek csak ugyan az a nap jo..es nem tudom mit csináljak mert ha el megyek baratommal strandra akkor itthon megint jon az hogy minek találkozók vele es barátnőm megsértődik, ha meg barátnőmmel megyek el akkor barátom fog megsértődni...es nem tudok kettőjük között dönteni..
2016. jún. 23. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod hogy melyikuk a fontosabb..vagy probald meg at tenni masik napra. Baratnoid is megerthetnek hogy te a fiuval is akarsz lenni. Nehez dontes el hiszem. :(
2016. jún. 23. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!