Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megharagudnátok ezért a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnátok ezért a barátnőtökre?

Figyelt kérdés
Elég nehezen ismerkedek így nem igazan vagyok jóban a barátom barátaival illetve inkább azt mondanám, hogy nem szoktunk túl sokat beszélni és hívott a barátom egy kis összeröffenésre, de a szüleimmel kicsit hadilábon állok mostanában és ők se engedtek volna el bár féltem volna elmenni.. Azóta a barátom nem keresett és nem hitte el azt sem, hogy tényleg próbáltam anyukámékat rábeszélni.. Szerintetek nagyon haragszik?:c mit tegyek?
2016. júl. 2. 07:29
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ne gondolj erre ha nem bizik meg benned azt jelenti hogy nem erdemel meg lehet hogy ugy alakul a helyzet hogy kibekultok de ha nem akkor ne kattogj rajta mert biztos van olyan akivel sokkal jobban ki fogsz jonni. Inkabb varj turelmesen es bekulj ki a szuleiddel mert az nagyon fontos . Pl . vegyel egy tabla csokit es kerj bocsanatot akkor is ha nem miattad vesztek ossze. Ha nem megy irj levelet.
2016. júl. 2. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég bunko ha nem erti meg, hogy nem erzed jol magad a baratai tarsasagaban. Nem hiszem, hogy nagyon haragszik. De kerdezd meg tole az a biztos.

Am teljesen megertelek. Mintha csak en irtam volna magamrol. :)

2016. júl. 2. 07:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Barom az a fiu, aki ennyiért megharagszik.
2016. júl. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!