Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a társkereső oldalak /alkalmazások amik olyanok mint a tinder csak fiatalabbaknak, kiskorúaknak való?
Mármint ne értsétek félre, nem 11 évesekre gondolok, hanem az olyan 16-17 évesekre akik nem használhatják a tindert.
Tudok hogy sok ilyen van, de mik a legismertebbek? Melyik trend mostanában?
Még sosem használtam ilyen alkalmazást, szóval fogalmam sincs hogyan is kéne találni egy jót, ami kimondottan fiataloknak való, ahol lehetőleg inkább tinik vannak.

válasza:Tinderen pl sok a 18 alatti lány, kamu adattal, akik férfiakkal akarnak ismerkedni.
Sok tini társkereső oldal van? Én egyet sem ismerek, max olyan oldalakat amiket erre IS használnak - lásd gyakori, anonim chat oldalak, stb.

válasza:

válasza:Nincsenek ilyenek, mert a kiskorúaknak még nem kell társat keresni!
Az ő dolguk még a tanulás.
Csalódni ráérnek később is, ha már annyi idősek lesznek, hogy fel is bírják dolgozni...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy fiú, akivel randizgatok. Nem rég megkérdezte, hogy megcsókolhat-e, én meg egy picit bepánikoltam és haboztam (tudom, gáz, féltem hogy béna leszek), de végül megtörtént. Utána egy kis ideig még együtt voltunk és hazamentem. Végül írt nekem hogy sajnálja hogy...
Komoly kapcsolat lenne a cél,ezen a facebook társkeresőn gondolkodtam,érdemes-e ott ismerkedni,esetleg valaki tudott már ismerkedni ott?
Mennyire megbízható ez az oldal szerintetek? Tisztában vagyok vele, hogy minden "társkereső", "barátkereső" oldalnak megvan a maga veszélye, de nem tudom, hogy használjam-e. 17/L
Most Tinderen ismerkedem és belefutottam pár olyan lányba akiknek nem értem a viselkedésüket: Első lány: Tök jól elbeszelgettunk, kommunikatív,érdeklődik felőlem. Celozgat a csókolózásra,az ő ötlete a második napon hogy folytassuk a beszélgetést Facebook-on. Mondom...
Már 3 hete beszélünk, eddig volt 6 randi és minden nap irogatunk. 2. randi után minden randit hosszú öleléssel és romantikus csókkal fejeztük be. De messengeren azóta is a teljes nevem van nála beállítva és múltkor láttam a társkeresős értesítőt a telefonján....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!