Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok? Fontoss

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Fontoss

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy fiúval, akivel előtte már egy ideje beszélgettünk és találkozgattunk. Megvolt köztünk a kölcsönös vonzalom, megcsókolt, jól éreztük magunkat együtt, és végül kapcsolat lett belőle. Én úgy éreztem, hogy ő is komolyan gondolja. Semmi jelet nem mutatta hogy o nem erzi jol magat.

Viszont rövid idő után azt mondta, hogy nem érzi azt a pluszt, amit kellene, és szerinte hiba volt ilyen gyorsan belevágnia. Azt mondta, hogy nem tudja elképzelni hosszú távon, és hogy én többet érdemlek annál, mint amit ő jelenleg adni tud. Emiatt lezárta a kapcsolatot.

Ami miatt nehéz elengednem, hogy előtte szerintem tényleg jól alakult minden, és nagyon hirtelennek éreztem ezt a döntést. Ráadásul nem sokkal korábban lett vége az előző kapcsolatának, ezért arra is gondolok, hogy talán még nem volt teljesen túl rajta, és túl gyorsan kezdett bele valamibe újra. Egy kozeli baratjanak azt mondta hogy az elozo kapcsolata feljott benne. Es ezert most nagyon osszezavarodott a tema miatt

Egy közeli barátja beszélt vele erről, és azt mondta nekem, hogy a fiú mostanában elég bizonytalan és instabil a döntéseiben, és szerinte lehet, hogy elhamarkodott döntést hozott. Nem ezt erdemeltem senki szerint a barati korben…

Később viszont letiltott/eltávolított a közösségi médiából, ami miatt még inkább nem tudom, hogyan értelmezzem a helyzetet.

Tudni kell hogy elozo nap elhivott hozzajk filmezni es ott tortent egy kis dolog es valoszinuleg arra a keszult… amikor latta rajtam hogy en meg nem szeretnem , azt mondta lassan ideje lenne mennem haza…

Masnap mondta h o nem akarja folytatni..

Azt mondta nem akart kihasznalni o csak filmwznk akart tenyleg(szulei nem voltak otthon) es hogy o egy kulonleges szimpatikus kedves okos gyonyoru lanynak tart.

Ti mit gondoltok mi lehet a hatterben ?

Megbanhatja kesobb?

tegnapelőtt 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült megprütykölnie. Jobb így, mintha utána mondta volna. Engedd el.
tegnapelőtt 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Valoszinu h emiatt?
tegnapelőtt 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak dugni akart. Addig volt "szerelmes" beléd, ameddig úgy látta, hogy pár napon belül megfektethet.

És de, ki akart használni, csak ezt nyilván nem fogja bevallani. Aljas féreg az ilyen, ne bánd, hogy nem lett belőle komoly!

tegnapelőtt 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg csak bizonytalan. Nem akart kihasználni. 33/F
tegnapelőtt 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad ősszejonni senkivel könyörgöm, amíg nem dolgoztad fel az exedet!!
tegnapelőtt 20:55
 6/9 Gézu5 ***** válasza:
100%

Csak egy friss hamvas puncit szerett volna

és mivel nem engedted , hogy megdugjon , lelépett a szokásos ócska dumával.

Örülj, hogy elhúzta a csíkot.

tegnapelőtt 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék, hogy felejtőnek akart használni, aztán miután látta, hogy felejtős a dolog, inkább lelécelt. A barátainak meg nyilván nem azt mondta, hogy ki akarsz használni egy csajt...
tegnapelőtt 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
*ki akar használni
tegnapelőtt 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználás.
tegnap 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltoltok orbánról a brüsszeli videója alapján?

Nem pislog... kapkod... nem "rád" néz, hanem "mögéd"

Mit jelent számotokra az a szófordulat/kötőszó, amikor valaki egy kérdésre kapott válasz után azt mondja "ne beszélj"? Vagy a mondat közbeni "kérlek...

Ezek nem szó szerint értendőek, hanem amolyan kifejezés. Bennetek mit éreztet, ha valaki a környezetetekben használja? Pl. -Mit csináltatok ma a munkahelyen? -Elvégeztük xyz feladatokat. -Ne beszélj. -Kérlekszépen, átmentem ma az orvoshoz, aki felírta a gyógyszert...

Mit gondoltok/gondolnátok arról a szülőről,aki elvesz a pénzetekből a tudtotok nélkül?(utólag se szól,hogy elvett és miért) Mit tennétek?Ha nincsen...

Te alapesetben megbízol benne,ő korábban szól (fizetése,ellátása sincs) hogy kér pénzt,te adsz. Én volt úgy,hogy 40E-t odaadtam, 2nap múlva ismét kért,a pénz sehol,nem mondta meg pontosan mire mennyit költött. Ha nem adsz oda vagy ha oda is adsz b*tat,hogy erre és arra...

Mit gondolsz/gondoltok erről?

Egy srác (16-17 év körüli) 1 hétig ismerkedett egy lánnyal ami már ott tart, hogy repkednek a "szeretlek"-ek meg efféle dolgok (hozzá tenném hogy ez a kapcsolat akkor kezdődött mikor még más lánnyal is együtt volt). Hamarosan találkozni fognak. De a srác konkrétan...

Fiuk, ti mit szűrtök le/gondoltok akkor, amikor egy lany 1-2 mp-re néz csak rátok?

Amikor elnez, akkor normalis fejjel néz el, nem olyan "ez hogy meg ki???!" Fejjel :D Kort is legyszi :) (16/L)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!