Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan erhetnem el, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erhetnem el, hogy szexeljunk? (21/L)

Figyelt kérdés

Randizom egy fiuval mar egy honapja, mondjuk csak 4szer taliztunk, de folyamatosan beszelunk. Ugy vettem eszre, hogy nem kedveli a kozonseges lanyokat es engem is tiszteletben tart, csak a kezemet fogta meg ezido alatt. Eddig en sem szerettem volna, hogy tobb legyen. Nem tudtam akarom e igazan. De mikor utoljara talalkoztunk iszonyatosan megkivantam nagyon szeretnem hogy jol megdu*jon, nagyon ki vagyok mar ehezve ra, de persze ezt neki nem mondom

Jo csaj vagyok, nyilvan o is vonzodik hozzam szexualisan de nem fog ramnyomulni.

Hogy adjam tudtara szepen, hogy mostmar nagyon jol tenne, ha elkapna? :D

Koszonom a valaszokat!

(A gyenge celzasokbol nem ert)

2016. jún. 27. 00:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha privatajanlattomegbol kikaszalodtal akkor szerintem hivd el te valahova es cukkold egy kicsit
2016. jún. 27. 00:11
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

"nem kedveli a kozonseges lanyokat"

Te egy közönséges lány vagy. Úgyhogy inkább hagyd békén.

2016. jún. 27. 00:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a srác félénk típus és nem akarja elkapkodni a dolgot mert nyilván hosszútávra terez veled és nem karja rögtön elszúrni. A gyenge célzásokból lehet azért nem ért mert neki lehet még új ez a téma, lehet még szűz, de nem is feltétlen, és az is lehet hogy régen olyan lányokkal volt dolga akiket pofon egyszerűen letudott fektetni de hamar ott is hagyhatták. Én nem ismerem, nem tudom milyen. Én azt mondom neked hogy próbálj testileg közeledni hozzá, picit simogasd a combját ha úgy adódik, akár te is kezdeményezhetsz egy csókot, ezektől általában beindulnak jobban, és lehet ő egy olyan típus akit lökdösni kell.
2016. jún. 27. 00:20
 4/17 A kérdező kommentje:

Elnézést ha kozonsegessn fogalmaztam, de nem vagyok egy kozonseges lany amugy, eddig 3 baratom volt akikkel evekig jartam.

Csak mar annyira nem birok magammal, hogy allat modjara fogalmaztam :D

2016. jún. 27. 00:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem az nem megy, hogy en kezdjem el eloszor fogdosni, vhogy maskeppen szeretnem a tudtara adni
2016. jún. 27. 00:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt 3 férfi az életedben, de idejössz megkérdezni, hogyan dugasd meg magad vele? Nice, ennyi ésszel szabadlábon. :D
2016. jún. 27. 01:15
 7/17 A kérdező kommentje:
Ne írkálj ide kérlek, ertelmes valaszokat varok!
2016. jún. 27. 01:16
 8/17 anonim ***** válasza:
hogy ha valami privatabb helyen vagytok,(mondjuk valamelyikotok lakasan), es kozel kerultok egymashoz, mondj annyit neki szenvedelyesen,hogy dugj meg.ez bejon a sracoknak.vicces is.de komolyan!!
2016. jún. 27. 02:16
 9/17 anonim ***** válasza:

Ba..d ki magad fullosba,mosolyogj kajánul,tapizd le.:D

Tedd oda magad,ne sza..ozz!

2016. jún. 27. 11:43
 10/17 anonim válasza:

" A srácok mindig csak kihasználnak.."

Vajon miért? :)

2016. jún. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!