Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 18+fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18+fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ti mit sz9lnátok hozzá ha lenne egy 16 èves barátnőtök ès elmennètek randizni stb. ès megcsókolnátok őt,de nemtudna?

Örülnètek neki,vagy szerintetek gáz lenne?

2017. aug. 24. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok és én se tudok. Csak jót nevetnék, ha egyikünk se tudna és bénáznánk.
2017. aug. 24. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
MaciLaci baszameg
2017. aug. 24. 21:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, aranyosnak találnám, és még örülnék is neki.

18f

2017. aug. 24. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Mindenki tud csókolózni, akiben benne van az a részegítő érzés, amikor egyszer csak elakad a józan beszélgetés, mert már remegtek egymás közelségétől, és elkezditek sejteni, hogy az a bódulat és izgalom, amitől összerándul a gyomrotok, a másikban is ugyanúgy megvan, csak eddig egymás előtt titkoltátok. És ekkor először fogod meg a kezét "úgy", és először vonod magadhoz közel, mert már minden mindegy, és nézel bele mélyen a szemébe és a szátok önmagától jut egyre közelebb és közelebb...

Ilyenkor egyáltalán nem számít a technika, mert az valóban lehet kezdő, de én nem tudom elképzelni, hogy ki az a retek, aki ilyenkor ezzel van elfoglalva. Nem azért csókolóznak az emberek, hogy egymás technikáját vizsgáztassák, mint valami boxmecccsen, hanem mert ezt az intim érzelemmegnyilvánulást hozza elő belőle a szerelem. Aki igazán érzi ezt, csak az érzésekkel fog törődni, és semmi mással.

2017. aug. 25. 01:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Hmm kar hogy meg nem voltam szerelmes es nem is leszek :/ olyan lanyt meg nem tudnek megcsokolni akit ne szeressek szoval nem tudok a kerdesre valaszolni se ha csoda mod megis beleszeretnem egy lanyba akkor valoban az utolso dolgok koze tartozna az hogy hogyan csókol.

18f

2017. aug. 25. 02:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene :P Megtanítanám minden földi jóra :D
2017. aug. 25. 10:59
 17/20 CFB ***** válasza:
Első 4, 10, 13, (16)
2017. aug. 25. 14:23
 18/20 CFB ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Inkább örülnöd kéne, hogy te voltál neki az első. Tehát szinte biztos, hogy még senki sem fektette meg előtted. Vagyis megtaníthatsz neki bármit, amit szeretnél abban a tudatban, hogy szüksége van rád (ilyen téren is. Természetesen ha szeret, alapból szüksége van rád). Meg ha igazán szereted, nem kéne emiatt aggódnod.
2017. aug. 25. 14:27
 19/20 CFB ***** válasza:
Nem vagyok se fiú, se 18, de a 18. válaszoló igen 😄
2017. aug. 25. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha már randi, akkor csók is van általában. Próbálkozni kell, és menni fog.
2017. aug. 28. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!