Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lemondjak róla?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lemondjak róla?

Figyelt kérdés
Apukámnak az egyik haverjával már nagyon régóta szoktunk találkozni évente egyszer és neki van 2 fia. És én belezúgtam az idősebbe. Az a bajom hogy már 3 éve nem tartjuk a kapcsolatot és nem találom semilyen közösségi médián, nem egy suliba járunk, sőt bevallom csak a kerszt nevét tudom. Másik városba lakik de a pontos lakcímét se tudom és nem akarom hogy a szüleim megtudják hogy szerelmes vagyok valakibe. Mit csináljak valaki kérlek segítsen 3 éve várom hogy újra találkozunk és reménykedek hátha. Lemondjak róla vagy sem?

ma 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyelj, még annyi sráccal találkozhatsz. Lehet már nem is úgy néz ki, máshogy viselkedik azóta, mióta találkoztatok. Lehet, hogy mát egyáltalán nem is jönne be. Ismerkedj másokkal inkább, légy nyitott.
ma 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
ma 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Lemondjak a fiú barátomról aki iránt érzéseim lettek?

Tehát tényleg olyan haveri viszonyban vagyunk, viszont nekem érzéseim kezdtek lenni felé körülbelül egy éve. Rengeteg lánnyal beszél, vagyis állítása szerint nem akar tőlük semmit, csak vissza ír nekik. Mindig meséli, hogy ilyen jó csajt meg olyan jó csajt látott, de...

Mit csináljak, lemondjak róla vagy várjak tovább? 15/l

Az van hogy van egy fiú akivel ugyanabban a városban lakunk. Van egy közösség ahova együtt járunk és minden héten egyszer-kétszer találkozunk ott. Voltak több napos táborok is, ahol ő is ott volt és... Nagyon jó volt. Nagyon nagyon szeretem. Egy ilyen 3 napos táborban...

Hogyan mondjam el neki? Lemondjam e neki?

1x max 2x látom hetente Volt oszálytársam A szüleim nem engedik higy barátom legyen Szeretem mert olyan cuki Koleszos Nem tudom mit csináljak! Légyszi segítsetek!

Lemondjak róla?

már 4 éve tetszik egy fiú és bíztam abban hogy járni fogok vele. de pár napja megláttam egy másik lánnyal akinek viszont van barátja. nem biztos hogy együtt vannak.

Mit tegyek? Lemondjak róla?

Van egy fiú az iskolánkban aki 1 osztállyal alattam van vagyis hetedikes. (Sajnos) beleszerettem.. De lehet hogy inkább szerelem már. 2 hete egy buli volt az iskolában és direkt felöltöztem szépen meg minden, ennek az osztályomban lévő fiúk hangot is adtak hogy szép...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!