Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lemondjak róla?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát tényleg olyan haveri viszonyban vagyunk, viszont nekem érzéseim kezdtek lenni felé körülbelül egy éve. Rengeteg lánnyal beszél, vagyis állítása szerint nem akar tőlük semmit, csak vissza ír nekik. Mindig meséli, hogy ilyen jó csajt meg olyan jó csajt látott, de...
Az van hogy van egy fiú akivel ugyanabban a városban lakunk. Van egy közösség ahova együtt járunk és minden héten egyszer-kétszer találkozunk ott. Voltak több napos táborok is, ahol ő is ott volt és... Nagyon jó volt. Nagyon nagyon szeretem. Egy ilyen 3 napos táborban...
1x max 2x látom hetente Volt oszálytársam A szüleim nem engedik higy barátom legyen Szeretem mert olyan cuki Koleszos Nem tudom mit csináljak! Légyszi segítsetek!
már 4 éve tetszik egy fiú és bíztam abban hogy járni fogok vele. de pár napja megláttam egy másik lánnyal akinek viszont van barátja. nem biztos hogy együtt vannak.
Van egy fiú az iskolánkban aki 1 osztállyal alattam van vagyis hetedikes. (Sajnos) beleszerettem.. De lehet hogy inkább szerelem már. 2 hete egy buli volt az iskolában és direkt felöltöztem szépen meg minden, ennek az osztályomban lévő fiúk hangot is adtak hogy szép...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!