Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mit jelent? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki történetesen az osztálytársam és már két évvel ezelőtt mutatta annak jeleit hogy bejövök neki de én akkor éppen egy kapcsolatba kerültem bele pedig én is szimpatizáltam vele de ez úgy ott nem jött össze mivel én akkor belekerültem tényleg abba a kapcsolatba ami elkezdődött és igazából ennek a kapcsolatnak így most lett vége jó hát nem most hanem fél éve és észrevettem hogy azóta amióta vége a kapcsolatomnak ő elkezdett ismét nyitni vagyis én ezeket gyereknek veszem de nem akarok nagyon túl lenni mert hajlamos vagyok rá mivel már volt egy buli ahol odajött és együtt táncoltunk beszélgettünk utána volt még egy buli ahol mindketten ott voltunk de nem volt Térerő és fel akart hívni de nem volt meg neki a számom ezért hajnalba elkezte hívogatni az osztálytársamat hogy adja meg neki a számomat utána voltunk egy osztálykiránduláson ahol ittunk mindketten és észrevettem már az este elején hogy így mindig mellém ült meg a lábamon volt a keze aztán úgy alakult hogy együtt aludtunk de ez elég ilyen nem sima együtt alvás volt hanem nagyon közelire sikerült mert átölelt puszilgatta a fejemet megsimogatta a kezemet és nagyon úgy viselkedett mint aki tényleg így többet szeretne és úgy gondolom hogy csak egy kavarást akart volna akkor azt ott megtette volna és nem inkább ezzel a az udvarias viselkedéssel tölti az egész estét de a következő nap viszont nem tértünk így erre és nem is nagyon beszélgettünk és egy kicsit kellemetlenül is éreztem magamat mert nem tudom hova tenni mivel én bennem elindultak most az érzések és én úgy vettem le hogy ő adja a jeleket de nem írt rám egyszerűen azóta és nem is találkoztunk az osztály kirándulás óta és nagyon össze vagyok zavarodva neki még nem volt kapcsolata és lehet hogy emiatt kicsit ilyen szerencsétlenebb úgymond de én most nagyon odavagyok érte de nem szeretnék én írni rá mert basszus azért most nem én szeretnék lenni a férfi úgymond a kapcsolatba hanem kicsit legyen benne egy kis Karakán de nem tudom hogy egyáltalán ő mit gondolhat és hát nyilván tudom hogy most senki nem tudja de nem tudom hogy csak én vagyok ennyire így ezt túl gondolja vagy tényleg lehet valami legközelebb két hét múlva fogok csak találkozni egy szülinapi partin addig is reménykedem hátha írni fog én már próbáltam jelzéseket adni az újraközlése dehát neki kéne írnia

jún. 16. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is használj központozást, nagyon rossz így olvasni, a megértést is nehezíti.

Figyelj, szerintem ez a srác vagy csak szexet akar, vagy megijedt az érzéseitől, vagy ő se tudja mit akar, vagy bizonytalan, hogy te mit akarsz. De minden kapcsolat alapja a kommunikáció, szóval vele kéne megbeszélni, hogy most mi is van köztetek (mondjuk sok nincs, egyelőre).

jún. 16. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Felejtős.
jún. 17. 05:09
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 kifejtenéd miért felejtős?
jún. 17. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Ebből tuti semmi nem lesz
jún. 17. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Húúú, vegyél már levegőt néha két mondat között.

Szóval ő végig adta az egyértelmű jelzéseket többször is, régebhen és most a bulin, kiránduláson, és te egyszer sem viszonoztál semmit. Ha ezután még írna az már rendesen zaklatás lenne. Oké,nem akarsz férfi lenni de még meddig fusson utánad céltalanul?

jún. 17. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Amíg kapcsolatban voltam nyilván nem adtam neki jelzéseket. A buliban pedig táncoltam vele és a másik bulin ahol nem volt térerő írtam neki hogy megtaláljam és ezt másnap látta is. Az osztálykiránduláson viszont azzal hogy vele aludtam és eléggé össze voltunk melegedve, úgy gondolom, hogy ha nem akartam volna semmit akkor nem hagyom hogy eddig jusson a dolog.

jún. 18. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Ebből valszeg úgy lehetne valami, ha Te lépsz, például elhívod valahova. Ettől nem leszel a "férfi" a kapcsolatban, cserébe ez már egy félreérthetetlen jelzés neki.
jún. 18. 07:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül ma rám írt úgyhogy megoldódott remélem jól fog alakulni. Köszönöm azoknak akik segítő jellegel írtak!:)
jún. 19. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Akik nem merik leírni a kérdéseikben azt a nevet, hogy "Orbán", csak így, hogy "0rbán", ők mit éreznek, miért ilyen gyávák?

Egyszerűen nevetséges ez a szint. Ha "most jól megmondom a kormányfőnek!" kérdést ír ki valaki, de közben "jajajj, inkább ilyen trükkösen írom le a nevét, mert jajajajj megfigyelnek, eljön értem a TEK!!!" - nem veszik észre, hogy ezzel saját maguk paródiájává válnak?...

A zenében mennyire jelenik/jelent meg a szimbolizmus?

Egy, a szecesszióra irányuló hasonló kérdés adta az ötletet, hogy megkérdezzem.

Mi a film címe ???

1964 táján jelent meg egy film,Mario Adorffal a fôszerepben.Egy idôsebb emberekbôl álló,amatôr nyomozócsoport buktatja le ôt,és a bandáját.A végén színre lép junior Al Capone is,mire az öregek újra munkába állnak.

Jelent/számít valamit ez?

Szóval, igazából ez egy régi és lényegtelen dolog de érdekelne engem hogy miért csinálta a fiú ezt velem... Hatodik osztályban többször volt az hogy szünet után be volt zárva a termünk és nekünk ezért az ajtó előtt kellett "csöveznünk". Ilyenkor mindig az egyetlen fiú...

Szerintetek ez 'jelent valamit' vagy ne tulajdonitsak magy jelentoseget neki?

Tegnap beszélgettem egy sráccal es a végen ezt írta: 'De most mar joejt' Pedig kb fel órája beszélgettünk es kb 10 óra volt :/ Szóval olyan fura volt Vagy ne 'képzeljek bele' tul sokat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!