Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként mennyire jellemző a tiniként megélt szerelem?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Esetleg tapasztaltatok ilyet?
Mennyire gyakori, hogy bejöjjenek egymásnak a végzősök, és a kilencedikesek?
Az én haverjaim mind a mának élnek, emiatt nem is tudok velük azonosulni teljesen. Illetve az alkalmi, vagy max pár hónapos kapcsolataik vannak. 😕 ez lett a normális mára? Lányoknál is hasonlókat látok😕
Van valaki, aki konkrétan szerelmet vall nekem, majd pár perc múlva valaki hozzászól, mond szép szót, és hirtelen "belé" lesz szerelmes? Ez mégis micsoda? És úgy tűnik, hogy őszintén...
Van egy fiú haverom, akinek meséltem a szerelmi dolgaimról. Egyszer randiztam egy sráccal, akivel a neten ismerkedtem meg, és két hét chatelés/videohívás után már olyanokat mondott hogy mennyire szeret. Nekem ez nagyon gyors volt, mert az az érzésem lett tőle, hogy nem...
Úgy általánosságban mi jellemző azokra a lányokra, akik szeretnek lovagolni és szeretik a lovakat? Milyen típusú fiú jön be nekik leginkább? Tényleg csak a lovukat szeretik és nem akarnak párkapcsolatot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!