Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hechs20032 kérdése:
Lányok! Őszintén! Nektek egy fiúban az számít, hogy kedves, jófej, jóképű, vagy, hogy legyen pénze? ŐSZINTÉN!
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 17:56
2/36 anonim válasza:
A pénz a legfontosabb nekik, az alap. Az meg, hogy kedves, jófej, jóképű az persze, hogy számít nekik! Hát mit gondolsz? Oké, ha megnyerte az 5-ös lottót, akkor nem, de normális lányoknak nem a pénz a minden, hanem ezek a tulajdonságok!
3/36 anonim válasza:
hát nekem az hogy jófej, jóképű, kedves :D
de ha mindezek mellett még pénze is van az még jobb. viccet félre téve sokkal fontosabb hogy tetsszen nekem, mint az h van pénze. lehet h van pénze ha nem tetszik :D
4/36 anonim válasza:
Nekem majdnem minden szamit kiveve az hogy legyen penze mert engem az nem erdekel ha nincs 16/l
5/36 anonim válasza:
A legfontosabb a belső tulajdonság, hogy kedves, vicces ès megèrtő legyen. A pènz a másodlagos. Lehetsz olyannal is akinek van pènze, de viszont ezek a tulajdonságok mins hiányzanak belőle, ugyanugy boldogtalan èleted lesz, mert èrzelmileg meg nulla lesz a kapcsolatotok. Persze, azèrt a pènz mindig is befolyásolni fog dolgokat, se a szeretetet nem lehet rajta megvenni. Szóval nekem egyèrtelműen a belső a fontosabb. 17l
6/36 anonim válasza:
*de a szeretetet
Bocsánat, elírtam:)
7/36 anonim válasza:
Barátomnak alig van pénze mégis másfél éve járunk..sőt még nem is az a tipikus jóképű srác...azt hiszem ez válasz a kérdésedre. 18l
8/36 anonim válasza:
jártam már nem túl helyes viszont elég pénzes sráccal. de sose a pénze miatt voltam vele... egyszerűen csak kedveltem. bár páran azt mondták hogy túl jól nézek ki hozzá. és persze ebből az jött hogy a pénze kell nekem.
de hát nem. kedveltem és nem a pénze miatt :D sőt nem is tudtam egy jó ideig hogy elég gazdag.
9/36 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :) 14/F
2015. dec. 23. 18:59
10/36 anonim válasza:
Nekem csak az számít leginkább, hogy kedves és jófej legyen! A külső sem igazán érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!