Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna erre valaki valamilyen tanácsot?
Lassan fél éve, hogy a volt barátom szakított velem és mostmár nagyon szeretném elfelejteni. Egy csomó hülyeséget csináltam miatta ( érvágás, gyógyszer, nem tanultam és most megbuktam) és nagyon megbántam. Tényleg nem ér egy fiú se ennyit és tudom, hogy utólag gondolkozik az ember. Annyira azt érzem, hogy tényleg elrontottam mindent és késő bánat. De megbántam és szeretnék megváltozni, tenni is fogok érte. Abba hagytam a hülyeségeimet és tanulok a pótvizsgára. Elhatároztam ha most átmegyek akkor jövőre minimum közepes tanuló leszek, ha megdöglök akkor is!!! Muszáj tanulni! És innentől kezdve nincsenek fiúk! Első a tanulás!!!!!!!
Ezt annyira elhatároztam így magamba, csak az is ott van az exem...már tényleg nem érdekel, szerintem már nem is szeretem. Nem is tudnám neki mondani, hogy "Szeretlek" például. Sírni se tudnék miatta és igazából teszek rá is meg az új barátnőjére is. De ha nem érdekel, akkor miért nézegetem állandóan a képeit meg a Facebookját? Ezt nem értem...pedig nem szeretem már szerintem.
Igazából ez nem is kérdés csak valami tanácsot szeretnék, hogy jó úton haladok-e.
Nagyon megköszönném :)
De már ez is nagyon jól esett, hogy így kiírhattam magamból ezeket mert már régóta nyomasztott :)
Tudat alatt... Attól, hogy te képtelen lennél neki mondani, vagy akár csak letagadod, ott mélyen még ott van...
De te is egy érdekes emberke lehetsz, ha így kicsesztél magaddal.. Az ilyeneket meg kell beszélni, hogy miért szakított, és elengedni, mert jobbat érdemelsz.. Nekem is fájt amikor elhagytuk egymást, mert kettonk dontése volt... És valahol még mindig fáj, de nem lehetett mit tenni.
Ohh...de örülök, hogy ezeket mondtátok :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Kedves második: ez
Ez a bankos tetszett nagyon ^^
Igazad lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!