Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék egy barátnőt mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátnőt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnèk egy barátnőt,jól eső èrzès lenne ha volna akit megöleljek,vele lehetnèk elvihetnèm magammal,de semmi sem akar összejönni...16 èves vagyok,mèg nem volt barátnőm szerintetek mèh várjak a társkeresèssel??
2016. jún. 22. 21:02
 1/6 Egyenes út ***** válasza:
58%
Esti fárasztó kérdés..XD
2016. jún. 22. 21:07
 2/6 Technokol Rapid ***** válasza:
68%
úha... 16 évesen még nem volt barátnőd... micsoda problémák... szerintem biztos, hogy szüzen fogsz meghalni. Társkeresés? Mi a fax? Azt nem a te korodbelieknek találták ki. Komolyra fordítva a dolgot: Beszélgess lányokkal... hidd el, hogy a barátnő nem magától jön. Tegyél érte... ne csak várd, hogy hátha egyszer bekopog az ajtódon.
2016. jún. 22. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
csapd ki
2016. jún. 22. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

CSak nem a 16 éves magányos srác megint? .-.

NAh húzzál aludni kicsi FIAM!

2016. jún. 22. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki géped, hívd fel valamelyik haverod hogy a hétvégén csináljatok valami bulit, vagy elmentek moziba, pizzázni, vagy mit tudom én mit csináljatok. Mondjad neki hívja el a barátait ő is, hívjon lányokat, hívjál te is lányokat, és amelyil véletlenül tetszik kezdjél beszélgetni vele, csajozz. A végén majdcsak sikerül valamit kihozni. Ügyes legyél.
2016. jún. 22. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
ismerkedj ennyi a nagy titok
2016. jún. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!