Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megírjam neki, hogy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírjam neki, hogy mit érzek? 14/f

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik és az osztálytársam és most ballagtunk, de más városba fog költözni és szerintem nem fogom már látni. Talán még egyszer fogunk találkozni, de akkor ott lesznek a barátaim. Így hát úgy gondoltam,hogy megírom neki, hogy mit érzek iránta.
2016. jún. 23. 07:11
 1/5 anonim válasza:
Mikor elballagtatok, facebookon beszélgess vele az új suliról, mondjad hogy unatkozol. Másnap újra írj, beszélgess vele mindenről, mikor meg összemelegedtetek akkor mondd meg neki hogy hiányzik milyen gyorsan eltelt az idő,jó lenne vele lenni. Ezek után elmondhatod hogy nagyon tetszik.
2016. jún. 23. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már elballagtatok ,és úgy gondolod hogy többé már nem találkoznátok akkor miért is ne ,semmi sincs veszve :)
2016. jún. 23. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
baker más városba költözik ezért már nem járhatok :D?
2016. jún. 23. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ezt tettem amikor ballagtam és nagyon megszívtam, utána az a csaj úgy került, mintha leprás lennék.

Nyilván úgy más a helyzet, ha te vagy az suli bikája, aki minden lánynak tetszik. Ha viszont nem akkor inkább először csak barátilag beszélgess vele szerintem. Kezd lassan a dolgot.

2016. jún. 23. 10:55
 5/5 Lilo1.4. válasza:
Jo lehet nem minden lany olyan mint en. Sot biztos:D de en szemely szerint azt javaslom ha elmondod neki elobe tedd! Azzal "plusz pontot" szerezhetsz, imponalhatsz nala. Egykoru vagyok veled szoval.
2016. jún. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!