Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó indok ez egy fiútól?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy azért kezdtek elhüvösödni az érzelmei mert hogy keveset lát engem. Pedig most lett vége a sulinak nem olyan rég tegnap is találkoztunk de nem beszéltünk.. a lényeg hogy akar változtatni legalább is azt érezteti hogy szeretne mert máris megbeszéltük hogy jövőhéten találkozunk. De ez normális? Elég gyereklelkű fiú 15 évesek vagyunk. Úgy érzem hogy most hogy ezt megbeszéltük kicsivel megint jobban szeret. Szerintetek?2016. jún. 24. 12:41
1/5 anonim válasza:
Hát, pozitív, hogy megint találkoztok. Nem szégyenlős fiú esetleg? Illetve, ne vedd rossz néven, de lehet, hogy megunt. Így megy ez ebben a korban, velem is ez volt. Szerinten próbálkozz újra meghódítani a szivét. A többi opció pedig, hogy vagy befigyel egy új lány, vagy pedig identitás zavaros. Ne aggódj, ha netalán történne valami rossz, fiatal vagy és bőven lesz még alkalmad, hogy új szerelmet találj, és az arcába vágd a régieknek, mit veszítettek.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a nahy helyzet hogy már 2x akarunk összejönni csak az elsőnél ahogy irtad képbe jött egy másik csaj. Mosteg az a baja hogy nyár van és alig fogunk találkozni. Csak azt nem értem hogy 4 hónapon keresztül beszélgettünk az miután szakitott a másik lányal. Én is fűztem őt abban a 4 hónapban meg allítólag neki is mind végig bejöttem. Most meg kiderülnek a dolgok és alig birom megtartani. A másik hogy mindenki mást olyan könnyen felszed pár nap után megcsókol stb. Mi meg lassan 1 hónapja tudjuk amit tudunk és még semmi. Csak ha olyan kedve van akkor sokat keres ha épp nem szeret akkor meg rágom a fülét hogy ne adjuk már ilyen könnyen veszni a dolgokat mert szeptemberben amúgy is újra egymásba szeretünk.
2016. jún. 24. 17:08
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hibáért.
2016. jún. 24. 17:10
4/5 anonim válasza:
Hát hagynám a francba, ha annyira kellessz neki akkor majd jön. Ha rágni kell a fülét az már régen rossz.
5/5 anonim válasza:
Az lemaradt hogy képbe jött egy másik lány. Ha nincs ló jó a szamár szaga van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!