Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj rá gondolni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akos45 kérdése:

Miért fáj rá gondolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány akibe szerelmes vagyok de ha rá gondolok rossz érzés fog el... És nem tudom miért. Már 3 napja így van és megőrít, hogy nem értem az okát. Miért érezhetem ezt?

2016. jún. 24. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nincs veled, talán.
2016. jún. 24. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
fáj neked hogy nem vagytok együtt /tudod hogy elérhetetlen ?!
2016. jún. 24. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
hiány emg izé ösze kel vele gyünöd mer betepizhec xD
2016. jún. 24. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Oh basszus kifelejtettem valamit szóval ő már 1 hét után megszeretett és azt mondta hogy fontos vagyok neki... És nem tudok arra gondolni hogy szeretem mert ez az érzés bas*za a csőrömet, nem nagy fájdalom mert mikor pl. olvasok valamit vagy játszok vagy filmet nézek az úgyanúgy leköt, ugyanúgy élvezem csak mindig itt van ez az érzés. Először az fordult meg a fejemben (kb. 1 hete érzem hogy szerelmes vagyok belé) hogy talán az zavar hogy elmúlt és ez csak ilyen pár napos hülyeség volt és most bebeszélem magamnak vagy ilyesmi és nem is szeretem... Erről mit gondoltok? Lehet valóságalapja
2016. jún. 24. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindennek lehet valóságalapja.
2016. jún. 24. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:

2-es hogy érted az elérhetetlent? Úgy hogy nem tudok vele találkozni/beszélni vagy hogy nem lehetünk együtt?

És még nem tudom hogy nem viszonozza biztosra de így is zavarhat?

2016. jún. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!