Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lánynak műkörme van? És ha csak simán festi a körmét?
Esetleg küldhettek olyan körmöt ami tetszik nektek!
Kort írjatok!
Nekem mindegy, hogy mű, vagy természetes, csak legyen kocka és hosszú. Persze nem 10 cm-es, hanem mondjuk 2-3.
Ja! És ne legyen túlcsicsázva!
Színe: leginkább piros és árnyalatai.
Egyik hölgyismerősömnek, akit nap mint nap láttam testközelből műkörme volt, de csak évek múlva tudtam meg, amikor együtt voltunk és véletlenül letört neki.
Ha a lány körme ápolatlan, messzire kerüld
Ha a lánynak a körme nincs lakkozva, rövidre van vágva, akkor ő őszinte és természetes lány. Maszturbáláskor szívesen dugja az ujját(akár többet is) a puncijába.
Lakkozott köröm, rövidre vágva: Inkább csak egy ujjat használ, azt sem mindig.
Rövid műköröm: csak a csiklóját izgatva maszturbál, és/vagy segédeszközöket használ
Hosszú műköröm: csak segédeszközöket használ, illetve pénztárca vastagságára élvez. Nem szívesen dolgozik, még rajtad sem
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!