Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek? Szakítás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Szakítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal már több mint 4 éve alkotunk egy párt, sok mindent megéltünk, ő az első szerelem. De ahogy felnőttünk egymás mellett eltávolodtunk. Ő elment máshova dolgozni, én maradtam. Elhidegültem tőle, sokszor hetekig nem láttam, ami egy idő után teljesen megszokott lett és már nem is hiányzott. Eltüntek a közös percek. Emellett elsők voltunk egymásnak, így nem furcsáltam, hogy az elején nem volt jó a szex. De ennyi év után se javult a dolog, soha nem volt orgazmusom, inkább nyűg lett az egész, ha nem látta sírtam közbe és alig vártam, hogy túlessünk rajt. Betegesen féltékennyé vált, nem mertem elmenni sehová. Eldöntöttem, hogy véget vetek ennek, és elmondtam neki, hogy ez már nem olyan mint régen és nem szeretem. De ő sírni és könyörögni kezdett, hogy majd mindent helyrehoz. Nem tudom mi tévő legyek, úgy sajnálom, mert tudom, hogy nincs egyszerű élete és rajtam kívül nincs senkije és bármit megtenne értem, mert őrülten szerelmes belém és szinte mindig jó volt hozzám. De én azt érzem, hogy megfulladok mellette, nem akarom, hogy hozzámérjen, csak élni akarok, érezni milyen egy szenvedélyes szerelem. De félek elengedni, mert belepusztul, én pedig félek, hogy megbánom és rájövök, hogy eldobtam az egyetlen embert aki valaha is szeretett.
2016. jún. 29. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, hogy nehéz bármit is mondani annak, aki könyörög, de ennek így tényleg nem lenne nagy értelme. 4 évet pedig nyilván borzasztó eldobni. Viszont azt írtad, hogy eldöntötted. Ha eldöntötted, akkor itt csak megerősítést várhatsz. Ha nem szereted, akkor én megerősíelek. Egy kapcsolathoz 2 emberre van szükség, ebben az esetben az egyik nem támogatja az együtt maradást. Nehéz helyzetben van a srác és tényleg lehet sajnálni, de szerintem is az lenne a legjobb, ha külön folytatnátok.
2016. jún. 29. 00:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, de megsajnáltam és már nem vagyok biztos abban, hogy mi a jó döntés.
2016. jún. 29. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg a dolgokat mindenképp! Az a legfontosabb.

Mondd el neki őszintén, hogy te most szabadságra vágysz, és ha szeret, engedjen el. Ha összetartoztok, úgyis egymásra találtok még az életben, higyj nekem. :)

Bizony a nagy lángolás, a szerelem egyszer kialszik és elmúlik. Érthető, hogy vágysz valami újra, ami újra úgy "lángol", mint vele az elején, ami izgalmas és nem megszokott, ami ismeretlen és felfedeznivaló, és nem a megszokásban élni. Biztosan még fiatal is vagy, és ha tényleg ilyen erős benned ez a vágy, hogy szabad lehess, akkor legyél őszinte magadhoz és a párodhoz, és engedjétek el egymást. A párodnak meg kell értenie, hogy te így már nem vagy boldog, és ha szeret, akkor legjobb ha elenged. Neked pedig bátornak kell lenned, mert nem könnyű elengedni a biztosat, azt, akivel már jól megszoktátok egymást, akiről tudod, hogy igazán szeret. De ha te azt érzed hogy nem jó már együtt, hát beszélj vele őszintén és merj kilépni a kapcsolatból. Sajnálatból nem szabad együtt maradni senkivel, hiszen úgy sosem leszel boldog, és ő sem, ha csak sajnálatból vannak vele.

Szóval beszélj vele, ha szeret, elenged. Jobb lesz úgy mindkettőtöknek. Lehet, hogy nehéz lesz, hisz a kötődés nem fog egyik pillanatról a másikra megszűnni, a szakítás után sem. De megbánni semmiképpen se bánd, hiszen ha már nem szereted és nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, akkor így lesz a legjobb. És hidd el, ha összetartoztok, úgyis visszataláltok egymáshoz, csak idő kérdése. Lehet rájössz hogy mégis ő kell neked és újra boldogok lesztek. Vagy az is lehet hogy találsz majd mást, aki mellett majd azt érzed, hogy mindig is őt kerested.

Akárhogy is: legjobb, ha szakítasz vele. Nem lesztek így boldogok igazán sosem. Idővel rájöhettek még, hogy mégis akarjátok egymást. Lehet csak egy kis szünet kell, hogy rádöbbenj erre. Vagy lehet, hogy valami jobb vár mindkettőtökre. Légy bátor, és ne félj az ismeretlentől, nem szabad ennyire a megszokott dolgokhoz ragaszkodni, ha már nem vagy boldog!

Én a legjobbakat kívánom neked! :) Csak ügyesen! ;)

2016. jún. 29. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Szánalomból ne legyél párkapcsolatban. Nem te vagy a nagy Ő-je, ez egyértelművé vált, amikor elmúlt a szerelem. Lehet, hogy hülyeség, amit mondok, de barátként nem tudnád támogatni? Inkább ne legyetek együtt, amikor elmúlik a fájdalom, majd ő is keres magának valakit, te is, és több esélye van a boldogságra mindkettőtöknek.
2016. jún. 29. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán ha ő szeret, te pedig sajnálod miért nem javitjátok meg a kapcsolatotokat? Akkor mindkettőtöknek jobb lenne. Nem kell kivágni mindent a szemétbe. Az élet nem csak pompa csillogás és idill. A ti érettségeteket bizonyítja majd ha túllesztek ezen a krízisen. Sikerülni fog.
2016. jún. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!