Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erdeklodik felöllem? Miert nem kozeledik?
Figyelt kérdés
Egy hete rairtam egy lanyra az interneten azota tobbszor is tallakoztunk csokis volt stb stb kezenfogva megyunk folyton. DE o 10 bol ha 1x ramir, hogy hogy vagyok mit csinalok. Ha beszelni szeretnek vele interneten akkor esetek tobbsegeben szukszavu es alig kerdez vissza. Eloben jobb a helyzet viszont o soha nem csokolna olelne fogna meg a kezem magatol. Nekem persze engedi, de o miert nem kozeledik felem egy picit se??2016. júl. 4. 11:35
1/3 anonim válasza:
Talán mert félénkebb... vagy esetleg neki új még ez a randizgatás. Legyél türelmes én azt mondom:) idővel változni fog sztm.:)
2/3 anonim válasza:
Csokis volt 😂😂😂😂😂😂am trolkodason kivul ki a ferfi? Te! Kinek kell iranyitania? Neked.. Szoval ennyi. Hidd el, en se szeretem annyira ezt a nem is tudom lany tipust..;)
3/3 anonim válasza:
Mert borzasztó a helyesírásod azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!