Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell csókolózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Már 14 leszek a jövő hónapban, de még mindig nem tudom. Van barátom. Segítsetek!!!
2016. júl. 4. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Van barátod és nemtudod?:o Érdekes. Szerintem mikor megcsókol meg tudod. Majd magától jön nem kell félni tőle.
2016. júl. 4. 15:51
 2/5 likebike ***** válasza:

Azta,már 14 éves leszel és van barátod?Gratulálok!

Amúgy csak jönni fog magától,nem nagyon lehet ezt betanulni.A lényeg,hogy érzéssel csináljátok,ha valami neked nem tetszik vagy túl erőltetett,akkor csak nyugodtan szólj neki,hogy ez neked nem jó.Hamar bele fogsz jönni a dologba,nem kell izgulni.

2016. júl. 4. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 14 éves és van barátja, akkor nem baj ha nem tudja, kedves válaszoló. Sokkal jobb ha csak közös programokat csinálnak és fogják egymás kezét, mintha gyereket csinálnának.

Ne aggódj emiatt, az elején kicsit mindenki béna, kérdező! :D Szerintem ne stresszelj rajta, ha jól mennek a dolgok a fiúval, előbb-utóbb úgyis megtudod :) És ha jó a kapcsolatod vele, nem fogsz beégni. Különben is, szerintem aranyos, és sokkal jobb ha valaki kicsit bizonytalan mintha már mindent tud. Akkor elgondolkozik az ember, hogy mégis honnan?... :D

Mindent bele, sok sikert neked! :)

18l

2016. júl. 4. 17:12
 4/5 likebike ***** válasza:
Nekem semmi kivetnivalóm nincs az ellen,hogy járjanak,sőt,szép dolog:).Én azt mondtam,hogy nem baj,ha nem tudja,majd bele fog jönni.Csak annyit tanácsoltam,hogy nem kell feltétlenül csókolóznia,ha nincs rá felkészülve,jobb,mintha erőltetnék a dolgot.
2016. júl. 4. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segitettetek! :)
2016. júl. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!