Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú! Járnátok egy olyan lánnyal, aki?
Én simán. Akár nagyobbal is. Olyan 100kg körüli csajok tetszenek általában a legjobban, de ez egyénfüggő. ;) Ha küldesz képet priviben, megmondom :)
25/F
Én alapból kövér lánnyal vagyok együtt aki igaz 175 cm, magasabb mint én, és jó 125 kiló.
Én 170 cm magas vagyok és voltam már 140 kiló is, de lefogytam 85 kilóra.
Eredetileg azért ismerkedtünk meg mert segítséget kért tőlem a fogyásba egy közös ismerősünk hozott össze minket. Én segítettem neki, de nem volt elég kitartó, így abbahagyta, de egyben meg is ismerkedtünk és összejöttünk.
Egyébként most hogy ilyen erős alkat, iszonyat szép, csinos nőről van szó, arca szép, szőke hajú, szép kék szemei vannak, eloszlik rajta, bár a lábai jóval vékonyabbak, viszont nagyon csinosan tud öltözködni amivel levett a lábamról. A lábai szép formásak, inkább a hasára hízott. Strandra menni igaz nem nagyon szeret, emiatt, de ezenkívül imád szoknyákat hordani amik különösen jól állnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!