Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiú szerelmes belétek szeretittek ha megmondja?
Szerintem elég rossz, ha valaki az előtt szeret bele valakibe, hogy igazán megismerné. Ezt sosem értettem. Igazából ilyenkor a kinézetbe szeretnek bele?
Nálam úgy zajlik a szerelembe esés, hogy eljárok valakivel randizni, beszélgetünk sokszor sok órákat és ahogy megismerjük egymást, úgy szeretjük meg egymást belül, aminek persze feltétele hogy előtte külsőre is tetszettünk egymásnak.
Ilyeneket akik még két szót nem beszéltek a másikkal és úgy vallanak szerelmet, vagy ilyen távoli ismerősökként, haverként, barátként vallanak szerelmet, miközben a másiknak arról fogalma sincs, nem tudom mit várnak. Ha a másik soha nem gondolt rátok előtte romantikus lehetőségként, akkor nem attól fog elkezdeni, hogy szerelmet vallotok. Ez inkább csak kínos.
Ha valaki nagyon tetszik, akkor hívjátok el randira. Maximum nemet mond. És akkor túlléphettek rajta, ami ezerszer jobb, mintha ilyen kínos szerencsétlenkedésbe keveredtek.
23/L
nekem inkább kínos,nem tudok vele mit kezdeni.
ez olyan mintha én azt mondanám valakinek,hogy szeretem a pörköltet galuskával. oszt mi van abba?
Nehogy már leírja.
Én örülnék ha megmondaná ,abban az esetben ha legalább beszélőviszonyba vagyunk.
Ha nem akkor először inkább csak célozgasson de a végén ez esetben is inkább mondja meg.
Jobb az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!