Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ha egy fiú szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy fiú szerelmes belétek szeretittek ha megmondja?

Figyelt kérdés
Szóval melyik a jobb a ha egy az egybe leírja vagy ha csak célozgat rá ?

2017. jún. 26. 20:56
 1/8 anonim válasza:
68%
ha ejel napal mondogatya nekem :)
2017. jún. 26. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég rossz, ha valaki az előtt szeret bele valakibe, hogy igazán megismerné. Ezt sosem értettem. Igazából ilyenkor a kinézetbe szeretnek bele?

Nálam úgy zajlik a szerelembe esés, hogy eljárok valakivel randizni, beszélgetünk sokszor sok órákat és ahogy megismerjük egymást, úgy szeretjük meg egymást belül, aminek persze feltétele hogy előtte külsőre is tetszettünk egymásnak.

Ilyeneket akik még két szót nem beszéltek a másikkal és úgy vallanak szerelmet, vagy ilyen távoli ismerősökként, haverként, barátként vallanak szerelmet, miközben a másiknak arról fogalma sincs, nem tudom mit várnak. Ha a másik soha nem gondolt rátok előtte romantikus lehetőségként, akkor nem attól fog elkezdeni, hogy szerelmet vallotok. Ez inkább csak kínos.

Ha valaki nagyon tetszik, akkor hívjátok el randira. Maximum nemet mond. És akkor túlléphettek rajta, ami ezerszer jobb, mintha ilyen kínos szerencsétlenkedésbe keveredtek.

23/L

2017. jún. 26. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megválaszolni,mert nem minden lány egyforma.
2017. jún. 26. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem inkább kínos,nem tudok vele mit kezdeni.

ez olyan mintha én azt mondanám valakinek,hogy szeretem a pörköltet galuskával. oszt mi van abba?

2017. jún. 26. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nehogy már leírja.

Én örülnék ha megmondaná ,abban az esetben ha legalább beszélőviszonyba vagyunk.

Ha nem akkor először inkább csak célozgasson de a végén ez esetben is inkább mondja meg.

Jobb az őszinteség.

2017. jún. 26. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez igy hogy "szeretitek-e" eleg erdekes kifejezes... nyilvan szeretem ha olyan fiu mondja aki irant hasonlokeppen erzek de ha nem kolcsonos akkor nehezebb kezelni hogy ne is bantsam meg es ne is sertodjon meg de sanjos a ketto kozul mindig valamelyik bekovetkezik. Ja es nem veletlenul irtam azt hogy "mondja", semmikeppen ne ird le az illetonek ez a legrosszabb amit tehetsz, mindig szemelyesen kell az ilyet intezni szerintem.
2017. jún. 26. 23:44
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok az lenne a kérdésem ha valakinek meg van a mensije eshet teherbe?
2022. aug. 17. 22:57
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok én még új vagyok itt csak azert írok Mert nekem július óta nem jött meg és ma jött meg szóval így is eshetek teherbe? Köszönöm előre is a válaszokat joészakát
2022. aug. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!