Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek a szemébe mondani hogy szerelmes vagyok szebb mint telefonon írni igaz?

válasza:Igen, én jobban örülnék neki ^^
16L

válasza:Szrintem is szebb. :)
Ha igazán emlékezetesre akarod a vallomást, akkor Valentin-napkor mondd el neki! :)

válasza:

válasza:Hat ezzel akkor az jönne le h te nem az a kisfütyi vagy mint a többi 😂😂😂
Szóval igen, szebb és jobb

válasza:

válasza:

válasza:Na mi lett ? Összejöttetek?
Utolsó voltam 😄
Kapcsolódó kérdések:
17 éves leszek és a kiszemeltem 22 lesz. Amit én gondoltam: "Amióta talàlkoztunk rengetget gondolkodtam, nem telt el nap hogy ne gondoltam volna rád...elképsztő érzés mikor meghallom a hangod. Nagyon megkedveltelek és többet szeretnék mint barátság. Úgy éreztem...
Csak privátba beszélek errol, sürgőss kéne segitseg ugyhogy keresettek fel
Van ez a lány akit nagyon szeretek...És hát ő is elég makacs és én is. :D És nemigazán mondjuk ki a másiknak hogy mit is érez meg hát még nem vagyunk együtt...Én szeretem kimutatni az érzelmeim, de ő nem az a tipus...Nem képes irni, de a barátnőjének mindig hisztizik...
Kb. három hete vagyunk együtt. Viszonylag sok időt töltünk egymással, de témánk nem mindig van. Rengeteget ölelget, puszilgat és mivel tudom, hogy szeretethiányos vagyok, nem tudom eldönteni, hogy csak emiatt eshetnek ezek ilyen jól, vagy mert tényleg imádom őt:). Ha...
Eleinte egymásra se néztünk 2 éven keresztül. Egyszer valakitől megkaptam a telefonszámát és elkeztünk írogatni. Ez után egy fél évvel egész jó viszonyba kerültünk. Azóta legjobb barik vagyunk, de néha olyan furcsán viselkedik, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi van....
(Pl. : Te az a dallam vagy, ami tökéletesen harmonizál velem. )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!