Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek a szemébe mondani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek a szemébe mondani hogy szerelmes vagyok szebb mint telefonon írni igaz?

Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Igen, én jobban örülnék neki ^^

16L

2019. jan. 27. 15:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Szrintem is szebb. :)

Ha igazán emlékezetesre akarod a vallomást, akkor Valentin-napkor mondd el neki! :)

2019. jan. 27. 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Mitgondolsz,régen mikor még nem volt internet,az emberek hogy vallotak szerelmet? Old school,személyesen,a szemébe,úgy legalább látod hogy milyen lesz a csaj reakciója.
2019. jan. 27. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hat ezzel akkor az jönne le h te nem az a kisfütyi vagy mint a többi 😂😂😂

Szóval igen, szebb és jobb

2019. jan. 27. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
2019. jan. 27. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha először mondanám a lányok, soha nem tenném telefonon, csak szemtől szembe, az egy különleges pillanat. Persze ha már együtt vagyunk, telon is írnám neki
2019. jan. 28. 03:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, drukkolok❤️❤️❤️
2019. jan. 29. 16:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki meglepődött viszont nincs kapcsolat köztünk.. igaz nem is kérdeztem ezt mert már nagyon remegtem annyira féltem a szemébe mondani.. holnap megpróbálok összejönni vele. Utolsónak köszönöm ❤❤
2019. jan. 29. 20:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Am 17/F vagyok
2019. jan. 29. 20:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Na mi lett ? Összejöttetek?

Utolsó voltam 😄

2019. márc. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerelmes vagyok egy lányba és ezt el fogom neki mondani, a kérdés pedig hogy szerintetek jó ha így mondom? Lányok, tetszene nektek ha így...

17 éves leszek és a kiszemeltem 22 lesz. Amit én gondoltam: "Amióta talàlkoztunk rengetget gondolkodtam, nem telt el nap hogy ne gondoltam volna rád...elképsztő érzés mikor meghallom a hangod. Nagyon megkedveltelek és többet szeretnék mint barátság. Úgy éreztem...

Tudnátok mondani nekem angolul olyan szerelmes idézeteket amikből nem lehet konkrétan lekövetkeztetni hogy kire is gondolok?

Van ez a lány akit nagyon szeretek...És hát ő is elég makacs és én is. :D És nemigazán mondjuk ki a másiknak hogy mit is érez meg hát még nem vagyunk együtt...Én szeretem kimutatni az érzelmeim, de ő nem az a tipus...Nem képes irni, de a barátnőjének mindig hisztizik...

Ha nem érzem azokat a bizonyos "pillangókat" a gyomromban és nem is igazán tudnék okot mondani, hogy miért szeretem őt (azon kívül, hogy mert...

Kb. három hete vagyunk együtt. Viszonylag sok időt töltünk egymással, de témánk nem mindig van. Rengeteget ölelget, puszilgat és mivel tudom, hogy szeretethiányos vagyok, nem tudom eldönteni, hogy csak emiatt eshetnek ezek ilyen jól, vagy mert tényleg imádom őt:). Ha...

Meg tudnátok kb mondani, hogy honnan tudjam ha a lány barátom szerelmes belém?

Eleinte egymásra se néztünk 2 éven keresztül. Egyszer valakitől megkaptam a telefonszámát és elkeztünk írogatni. Ez után egy fél évvel egész jó viszonyba kerültünk. Azóta legjobb barik vagyunk, de néha olyan furcsán viselkedik, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi van....

Tudnátok olyan idézetet mondani ahol a szerelmes egyik félt egy zenei dologhoz hasonlítják?

(Pl. : Te az a dallam vagy, ami tökéletesen harmonizál velem. )

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!