Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor, ha örökké szűz/magányos maradok? 17/l
Más lányok ilyenkorban már rég túlvannak ezen.
Lassan tizennyolc évesen még csak nem is csókolóztam...
Nyugi nem gáz!:D
Én itt vagyok 17 éves fiú és szűz vagyok... Voltak már barátnőim, flörtölgettem már, de a szexig még nem jutottam el soha... Majd egyszer megtörténik, amikor eljön az ideje... Fel a fejjel... ;)
A tegnapi kommentedre válaszolva
Azok a lányok akik szét teszik a lábukat oké h boldognak látod őket de viszont ők nem fogják meg tudni hogy mi az igazi szerelem ,hanem csak azzal tudnak büszkélkedni hogy rajtuk már végig ment a fél város , várjál türelemmel és belátod majd hogy te azzal fogsz tudni "dicsekedni " hogy meg találtad azt a srácot aki miattad van veled és nem csak egy újabb kalandot keres vagy hogy végig ment a fél város rajtad :D :D
Tuti nem maradsz egyedül.
És ne mérd másokhoz magad akkor tedd amikor akarod.
Nem kell még 20 éves vagy több évesen se együtt lenni senkivel pusztán mert már ilyen korban mások csinálják.
(mondtam én ki igazából szüzen halok meg 19F)
Most valószínüleg vagy 200an rádírtak. Csupa kanos férfi/bácsi esetleg pár tini szűz akik csak cseten mernek hozzádszólni. Nem a legalkalmasabb hely itt barátot keresni, ha megfogadod a tanácsomat a környezetedben kezdesz el nézelődni nem pedig a kitaszítottak gyűlésén ;)
Ha tudok segíteni valamiben, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!