Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy gondolom, hogy kövér...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy gondolom, hogy kövér vagyok, és emiatt nem volt még barátom. Szerintetek fogyózzak?

Figyelt kérdés
És mindig eldöntöm, hogy fogyózni fogok, de másik nap pedig arra gondolok, hogy mi van, hogyha csak csúnyább leszek tőle, mert közben meg minden fiú az osztályból azt mondja, hogy nekem van a legszebb alakom a suliban, de közben meg még egyik sem hívott el randizni, és a felsőbb osztályokból sem, pedig tőlük is hallottam már, sőt az összes lány folyton irigykedik. De én folyton kövérnek látom magam, és szerintem csak gúnyolódnak velem, úgyhogy minden mindenféle ilyen kalkulátorokba beírtam a magasságomat (160 cm), súlyomat (48 kg), méreteimet (85-58-87), és mindegyik azt adja ki, hogy normális a súlyom, és jomokóra alakom van, de valahogy mégis csak azt látom magamon, hogy kövér vagyok, de félek fogyózni. Meg amúgy is, ha tényleg olyan jó alakom van, akkor hogy van az, hogy eddig még soha nem randiztam senkivel? (Arcra sem vagyok ronda, bár az orrom elég széles, de csak azzal van problémám, a számra, szememre, bőrömre kifejezetten büszke vagyok. ) És mostmár kb csak azon gondolkozom, hogy akkor miért nincs barátom, amikor tényleg minden barátnőmnek van, sőt folyton arról beszélnek, hogy most melyik fiút válasszák. Szerintetek elkezdjek fogyózni, vagy ne? Elég döntésképtelen vagyok...

2016. jún. 23. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
160cm+48kg=cuki lehetsz*-*
2016. jún. 23. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Az nem annyira kövér, szerintem nem kell fogynod :D
2016. jún. 23. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kevés is, hízásban gondolkodj inkább.
2016. jún. 23. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
egyátalán nem vagy kövér
2016. jún. 23. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
48 kg és fogyni akarsz? Ha szép vagy egyszerűen lehet nem mernek odamenni hozzád. Súlyod rendben van. Azt mondják neked van a legjobb alakod, akkor miért nem hiszel nekik? :D
2016. jún. 23. 13:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a brutális problémák manapság.
2016. jún. 23. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul cselekszel. Szép vagy,csinos vagy,már tudjuk. Köszönjük.

És mi van a belső értékeiddel? A személyiséged? Mi az ,amire büszke vagy ,ám belül lakozik? Hm ?

Miért gondolod ,hogy csak a külsőd számít? Az egész lényedet vedd számításba.

bleee!

2016. jún. 23. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
bleee?:o
2016. jún. 23. 14:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Kövér vagy? Ezt honnan veszed? Nem kell híznod szerintem, de vékony és csínos vagy. Ha kövérnek látod magad, az csak testképzavar lehet.
2016. jún. 23. 14:25
 10/17 anonim ***** válasza:
tökéletes!
2016. jún. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!