Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek el lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

15 éves , 170 cm körüli magasságú 65 kg súlyú fiú vagyok fekete , enyhén göndör hajjal és zöldes kékes szemekkel.Szeretem a számítógépekkel kapcsolatos dolgokat , illetve nagyon szeretem az állatokat is, főleg a cicákat [nem hiába van 6].Azonban az utobbi 2-3 [6. ban kezdődőt,most fejeztem a 8. at] évben nagyon pesszimista,stresszes,visszahuzodó,félénk tipus lettem mivel a suliban mindenki csak piszkált,a jegyeim is romlottak, illetve itthon is a szüleim állandóan vitatkoztak. Illetve most még itt volt az érettségi is.

Én az a tipus vagyok aki mindig magába van fordulva, ám amikor meglátom hogy valaki szomorú mindig segítek neki [amiért aztán csak szidást,meg takarodj innent kapok].Fiú barátaim is alig vannak , de lány barátaim egyáltalán nincsenek, mivel túl félénk vagyok akár egyet is megszólítani max.facebookon irok nekik.Illetve az is megneheziti a dolgokat hogy egy alig 3000-4000 fős faluban lakok és eddig akármennyi lányt ismertem meg [ha csak facebookon is] mind ribinek tünik.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjek el lányokkal ismerkedni? Hiszen 15 éves vagyok és még csak egy lány barátom sincs.Pedig nagyon vágyom már egy megértő lányra akivel megoszthatom a problémáimat, [és persze ő az övét velem] és aki szeret és én is viszont szerethetem.De túl aszociális ,félénk fiú vagyok aki még egy lányt sem mer megszolítani, illetve szerintem ronda is vagyok, egy lány is pl: facebookon azt írta hogy azért nem mert rámírni mert kicsit ilyesztő a külsöm. Ti mit gondoltok erről?

2016. jún. 24. 00:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csajozz Facebookon mindenki azt csinalja. Egyszer ismerkedtem Facebookon egy lannyal talalkoztunk is, de egyaltalan nem ugy nezett ki, mint ahogy a kepeken. Ugyhogy offoltuk egymast.
2016. jún. 24. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es! Vagy nem álltál hozzá még túl közel,hogy milyen is valójában testközeli közelségre gondolok.
2016. jún. 24. 11:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Facebookon szoktam irogatni de az nem ugyan az
2016. jún. 24. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Minek írtam le a hosszú sztorit ha még csak reagálni sem reagálsz? Sőt kérdezek jobbat. Miért írtad ki a kérdésedet, ha azokkal foglalkozol akik bunkóak?
2016. jún. 24. 12:52
 15/16 Emma lili válasza:
Szia rám írhats
2016. aug. 7. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Imádom a cicákat :D amúgy nincs kedved beszélgetni?
2016. aug. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!