Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el lányokkal ismerkedni?
15 éves , 170 cm körüli magasságú 65 kg súlyú fiú vagyok fekete , enyhén göndör hajjal és zöldes kékes szemekkel.Szeretem a számítógépekkel kapcsolatos dolgokat , illetve nagyon szeretem az állatokat is, főleg a cicákat [nem hiába van 6].Azonban az utobbi 2-3 [6. ban kezdődőt,most fejeztem a 8. at] évben nagyon pesszimista,stresszes,visszahuzodó,félénk tipus lettem mivel a suliban mindenki csak piszkált,a jegyeim is romlottak, illetve itthon is a szüleim állandóan vitatkoztak. Illetve most még itt volt az érettségi is.
Én az a tipus vagyok aki mindig magába van fordulva, ám amikor meglátom hogy valaki szomorú mindig segítek neki [amiért aztán csak szidást,meg takarodj innent kapok].Fiú barátaim is alig vannak , de lány barátaim egyáltalán nincsenek, mivel túl félénk vagyok akár egyet is megszólítani max.facebookon irok nekik.Illetve az is megneheziti a dolgokat hogy egy alig 3000-4000 fős faluban lakok és eddig akármennyi lányt ismertem meg [ha csak facebookon is] mind ribinek tünik.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjek el lányokkal ismerkedni? Hiszen 15 éves vagyok és még csak egy lány barátom sincs.Pedig nagyon vágyom már egy megértő lányra akivel megoszthatom a problémáimat, [és persze ő az övét velem] és aki szeret és én is viszont szerethetem.De túl aszociális ,félénk fiú vagyok aki még egy lányt sem mer megszolítani, illetve szerintem ronda is vagyok, egy lány is pl: facebookon azt írta hogy azért nem mert rámírni mert kicsit ilyesztő a külsöm. Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!