Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 19 évesen nem volt még barátnőm?
nemsokára 20 leszek, de még nemvolt barátnőm, nemigazán találok olyan lányt, akivel jól kijönnék, aki megbízható, na és persze szingli is :D
nem vagyok bulizós típus, ezért nehezebben is ismerkedem
a mai 2-3 hetes díszkapcsolatoknak meg nemsok értelmét látom, inkább hosszabb távra szeretnék inkább egy lányt találni
esetleg valami tipp? :D
Nekem is csak kb 1 hétig volt párkapcsolatom dem érdekel ! Nem az a ciki h nem volt meg senkid vagy, vagy szűz vagy-e az a ciki ha 16-17 éves korban gyereket csinálsz egy idegenek vagy a barátnődnek.
Mellesleg beszerzel / továbbadsz nemi betegségeket na az a ciki nem az hogy vársz a szerelemre . 19f
Hát nem az, mert nekem 18 évesként se volt csak ilyen fing pár napos vagy pár hetes. Bár én kissé annak érzem, gondolom te is ezért írtad ki e kérdést, hogy megnyugtassanak. DE, én azt mondom, ne hülyítsd magad ilyen béna dumával, hogy vársz az igazira. Tapasztalatot kell szerezned a lányok terén, nem baj ha nem lesz hosszú életű, legalább okulsz belőle.
Csókolóztál már?
Sajnos nemsűrűn :D
Nyilván jó volna tapasztalatot szerezni, de ezt nem egy olyan kapcsolatban szeretném, ahol látom hogy nem bírna többet pár hétnél.
Dehogy ciki! Nekem sem volt még egy kapcsolatom se,és nem is feküdtem le senkivel. Majd ha eljön az ideje. Én ugyan úgy vagyok ezzel mint te, csak lány kiadásban. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!