Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi taszítónak számít?
#kereksszék
2016. jún. 30. 19:53
Ők is ugyan úgy emberek belső értékekkel. Ez nem taszító, hanem egyszerűen furcsa egy olyan világban, ahol mindenki a tökéletes embert keresi. Persze addig furcsa lenne számomra amíg hozzá nem szoknék, de semmi sem lehetetlen.
2016. jún. 30. 19:55
Nem tudom...soha nem voltam még ilyen helyzetbe,de szerintem bele😊
2016. jún. 30. 19:59
Most nemsokára én is mozgássérült leszek, mert fogok kapni ezért, de én nem mennék bele. (És szerintem sokak így vannak vele itt is, mert itt könnyebb leírni, mint valóban megtenni.) Fiatal vagyok és olyan barátnőt szeretnék, akivel tudnék élni minden korlát nélkül. Nem szeretném a páromat "gondozni", ilyen fiatalon még élni szeretnék vele együtt. Azt hiszem ez később sem fog megváltozni. Az más lenne, ha közben válna mozgássérültté. (Ha pedig én sérülnék le közben, nem várnám el a páromtól, hogy velem maradjon.)
2016. jún. 30. 20:10
5/12 anonim válasza:
A #4-nek teljesen gaza van. Én sem jönnék össze mozgássérülttel mivel egy ilyen embernek valószínűleg más a világmeglátása is mint nekem(ez nem feltétlen rossz). Én sem várnám el senkitől ezt fordított esetben. Az persze más ha pl egy több éves kapcsolat közben jön ez a dolog. Ezek meg hogy "nekem csak a belső számít" meg ilyenek hülyeségek. Elsőre mindenki a külső alapján ítél és mindenkinek számít ez valamennyire. Lehet hogy felszínesnek látszik de ennek ez a rendje emberek vagyunk és kész. Ettől függetlenül nem nevezném "taszítónak". Egy baráti kapcsolatot simán el tudnék képzelni egy mozgássérülttel.
2016. jún. 30. 20:44
#5 Akkor pacsi :)
Egyébként azt kifelejtettem a válaszomból, hogy taszítónak valóban nem nevezném, ez egy állapot, amivel sajnos nem lehet mit tenni.
(Utólag átolvasva egy picit csapkodó a válasz, ezért bocsánat.) 4-es voltam.
2016. jún. 30. 20:55
Persze , nem a kerekes széket nézném , hanem azt , hogy milyen ember. Nekem azzal sem lenne gond , hogy fiatal vagyok és akkor ápolnom kéne, mert am is ápoló vagyok.
2016. jún. 30. 21:30
Bocsi ne ápolni hanem "gondozni" , ahogy a 4-es válaszoló értette.
2016. jún. 30. 21:32
Van egy 18-20 év körüli srác. Nem tudom hogy hívják, ki ő...de mindig ott ül a gördeszka park szélén a kerekesszékével.
Én mint gördeszkázó el se tudom képzelni mit érezhet. Ha egy napig nem deszkázok már irigykedve nézem azokat akik igen, és ez a srác minden nap ott ül...
Én nem tudom...lehet hogy összejönnék kerekesszékessel, de mindig bennem lenne, az, hogy sajnálom. Sajnálom, hogy nem érezheti amit én, hogy nem sportolhat velem, nem élvezheti azokat a pillanatokat amiket én. De ha megszeretném tutu nem lenne szívem csak azért elutasítani mert kerekesszékes.
2016. jún. 30. 21:57
2016. jún. 30. 22:00
Kapcsolódó kérdések: