Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jó senkinek? 17/F
Az a helyzet hogy egy ideig élveztem hogy egyedül vagyok de pár hónapja azert besokaltam így elkezdtem korbenezni milyen lányok vannak körülöttem... de nekem hiába tetszik ő ha ő neki más tetszik vagy csak nem tetszem neki esetleg olyan tulajdonsaggal rendelkezik ami nálam kizaro ok... eleinte azt hittem hogy csak ő velük van baj majd idővel találok valahol nekem megfelelő lányt de ugy nez ki ezt a terv sem jött be... igy elkezdtem magamban keresni a hibát... és most arra kérnélek titeket hogy ha van bennem valami kivetni való az mondjátok meg :)
külsőre :
175 cm 75 kg nyilván zömökebb testalkat de rendszeresen sportolok akivel ezt kompenzálni tudom egyszeru rövid barna haj mert ez all a legjobban és sötétbarna szempár
belsőre :
kedves néha túlzottan is, megbízható, szeretek poénkodni szinte mindig nevetek és mosolygok, nyitott vagyok az uj dolgok felé, őszinte vagyok, nem tartom magam butának sem, sokat beszélek de ezt mostanra ha egyáltalán olvasod meg úgyis látod :D nagyon tudok szeretni es sokszor ki is mutatom hol szavakkal hol tettekkel. néha nagyképű vagyok és hirtelen haragu, és tul hamar megbizok valakiben valamint hamar beleelem magam az egészbe és igy nagyot koppanok amikor nem jön össze... mi az ami miatt nem tudok megfelelő lányt találni? 17/F
Azt írod, hogy őszinte vagy, sokat beszélsz, néha nagyképű vagy. Elképzelhető, hogy elsőre negatívan hatnak ezek a tulajdonságaid és/vagy kombinációi
Nem rosszból írtam, nekem ez ugrott be. Néha az embereknek nem az a kép jön le rólad, amilyen kép a te fejedben van.
Arra kíváncsi lennék, hogy mi kizáró ok nálad egy lány esetében? Lehet túlságosan sok elvárásod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!