Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ez a problémám?
Az hogy van hogy minden csaj "Csak a belső számít."
de hogyha tényleg az számítana több száz csajom lenne mert én tényleg odafigyelek másokra. De itt a bökkenő, vannak a bejártam a konditerembe a 2 kilós sulyzókat emelgetni és milyen menő vok, meg a "Teccesz járunk?"
Most tedd a szívedre a kezed! Te járnál egy olyan lánnyal, aki taszít? Vagy csak szimplán nem vonzódsz hozzá? Ugye, hogy nem? Ezzel mindenki így van. Ha egy fiúval nincs meg a testi vonzalom, akkor lehet akármilyen tökéletes, csak barátok lennénk. Persze ezzel nem azt mondom, hogy aki nem Calvin Klein modell, annak nincs esélye, de muszáj, hogy valami megfogjon a külsejében. Sokszor látni szép lányokat csúnyácskább fiúkkal vagy éppen fordítva. Ott közel sem arról van szó, hogy "Csak a belső számít", hanem az adott lánynak/fiúnak valamiért bejön a másik. Nekem is tetszett már olyan fiú, akire a barátnőim azt mondták, hogy bottal se. És ez így van rendjén. Képzeld el mi lenne, ha mindenkinek ugyananaz a néhány ember tetszene...
Hozd ki a külsődből a maximumot! Ennél többet úgysem tudsz tenni. Ha úgyis több száz csajod lehetne a belsőd alapján, akkor tuti sikered lesz.
A belső nem annyit jelent, hogy odafigyelsz másokra. Ebből a 3 soros kérdésből már elég sok negatívum látszik. Borzalmasan, alig érthetően fogalmazol. Másokat hibáztatsz a saját sikertelenségedért és negatív a hozzáállásod is.
Szóval szerintem a belsődön bőven lenne mit dolgozni. A külsőd meg, ki tudja? Lehet jól nézel ki, csak a belsőd miatt elkerülnek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!