Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért, , negatív" tényező ha nem vagyok izmos srác?

válasza:

válasza:Nekem se negatív. De jobban szeretem az izmos pasikat. Főleg, hogy én is most építgetek nőies izmokat. :)
20/N

válasza:En inkabb azt szeretem ha egy fiu eros es nem a nagy izmokat. Egy hatar utan mar termeszetellenesnek tunik nekem a bodybuilder kenezet. A mostani baratom egy vekony srac es kezdetben nem tetszett a teste, de aztan megismertem jobban es vonzova valt szamomra.
19/L
Szerintem egyaltalan nem
Baj...bar en is az izmosabb pasikat szeretem de ez nyilvan izles kerdese peldaul valaki az izmos noket szereti vagy valaki a teltebb noket...a leny az hogy valakinek biztos tetszesu majd ugy ahogy vagy

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kérdés apropóját az szülte, hogy az utóbbi időkben kimondatlanul is elvárás, hogy már elsőre is jól teljesítsen az ágyban a férfi. Nos, ez egy szűz esetében nem fog megtörténni. Elsőre biztos, hogy nem lesz jó, inkább csak úgy "elmegy". Arra kérdeznék rá...
1.)Folyamatos tanulás és önmagam fejlesztése leginkább az adott területen belül, de azon kívül is az élet minden területén. [Olvasás, érdeklődés stb.] 2.)A tapasztalat a legfontosabb, az számít leginkább amit átél az ember és kiismer teljesen. [Beszélgetés sikeres...
Akkor mondjátok már meg nekem, hogy az akkor 18 éves Berencsi Attilával (Beri Ary) miért akart a fél ország dugni a 80-as években? Pedig már akkor is elég autistán és komoran viselkedett (a valóságban) 45 évesen tudták újra becsalni a tévébe (X-faktorba két...
Sziasztok! Amióta az eszemet tudom a mensim rendszertelenül érkezik, lehetetlen számolgatni bármit is. Ami most felkeltette a 'gyanút': Szinte állandó 36.7-37 °C a hőm napok óta (általánosságban 35-36 szokott lenni maximum), érzékeny mellbimbók, duzzadt bimbó-udvar,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!