Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mit jelentenek a következő...

Mit jelentenek a következő kifejezések? A) keresztségben b) múlatta az időt c) közbeszólt az I. világháború

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 14:32
 1/2 spectator ***** válasza:

A) a megkeresztelésekor... (pl. kapta ezt a nevet)

B) eltöltötte, -rendszerint unatkozva-, az időt

C) A világháború megváltoztatta az előrelátható eseményeket

2014. márc. 5. 23:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

1. Világháború vázlatpontok?

Szeretnék hétföre csinálni 1. Világháborurol egy PowerPointot és irnátok vázlatpontokat miket rakjak bele? És hogyan csináljam.

Mi a különbség a homlokgéppuska és a koaxiális géppuska között?

Második Világháborús Sherman tankoknál hallottam először erről a két géppuskatípusról és jó volna, ha valaki elmagyarázná a két géppuska működéselvét, illetve a specifikus célját.

Második világháborús álnevek? Szorgos Erzsi?

Valaki tudja mi volt a 2. világháborúban a "Szorgos Erzsi"??

A "shell shock" nevezetű betegség még a mai katonákon is előjöhetne?

Sok helyen néztem már és csak az 1. világháborút említik.Lehet , hogy azért mert az embereknek ez a fajta hadviselés még új volt ?

Miért raknak lyukas acéllemezt a régi géppuskákra?

Tudom, hogy léghűtéses. De mi szükség arra a plusz lemezre a cső körül? nem lehet simán elhagyni? A második Vh-s géőőisztolyokon is van ilyen lemez, de nem látom értelmét. Pl http://en. Wikipedia. Org/wiki/File:MG_08-15_Flugzeugversion. JPG

Hol van anyag a II. világháború utáni újjáépítésről a neten?

Kell csinálnom egy power point-ot a II. világháború utáni újjáépítésről holnapra és kell rólla beszélnem legalább 5 percet de ha rákeresek akkor nem nagyon találok értelmezhető szöveget, vagy ojat találok ami 10-20 oldalas vagy pedig a vadászatról meg valami kertről.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!